Pronájem bytu 2+kk, Ústí nad Labem, Poláčkova, 40 m2 (ID: 1892031)

Poláčkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby a el.energii)

Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní byt 2+kk v oblíbené lokalitě Ústí nad Labem, Dobětice. Nabízíme k pronájmu tento luxusně rekonstruovaný byt o velikosti 40,4 m², který se pyšní moderním designem a kvalitním vybavením. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domu v 5. patře s výtahem, nabízí útulnou atmosféru s prostornou obytnou kuchyní, pohodlnou ložnicí a praktickou komorou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC, v celém bytu je položena keramická dlažba a jsou instalovány nové elektrorozvody.

Těšit se můžete na novou kuchyňskou linku včetně moderních spotřebičů: vestavěná pračka, lednice a mikrovlnná trouba. Jižní orientace bytu zajišťuje dostatek světla a otevírá dechberoucí výhled na město a České středohoří.

Umístění bytu je ideální pro ty, kteří hledají pohodlí městského života s výhodami snadného přístupu k občanské vybavenosti, MHD, marketům, restauracím a přírodním krásám jako je Mariánská skála či Erbenova rozhledna pro volnočasové aktivity.

Nájemné je stanoveno na 8.500,- Kč měsíčně s nutností úhrady záloh na teplo a vodu ve výši cca 2.600,- Kč. Elektrická energie je hrazena nájemcem. K dispozici od 1.5.2024, požaduje se kauce jednoho nájmu (8.500,-Kč), realitní servis 12.000,- Kč. Hledáme spolehlivého nájemce bez exekucí, ideálně pro 2 osoby. Vaše nové domovské přístaviště čeká!

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby a el.energii
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Poláčkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sartoreality

Žižkova 722/67, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti