Prodej vily, Ostrava, Husarova, 570 m2

Husarova, Ostrava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Dohodou)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostornou vilu v atraktivní lokalitě v Ostravě Výškovicích. Atypická zděná vila s dispozičním řešením 11+2 stojí ve slepé části ulice v blízkosti lesoparku na kraji obce. Tato třípatrová vila postavená v roce 2007 poskytne útulné, pohodlné a komfortní rodinné bydlení. Vzhledem k poloze na kraji městské části (blízkost lesoparku) se jedná o velmi klidné bydlení. Celková podlahová plocha vily činí 560 m2, z toho je 160 m2 plocha bytové jednotky, 290 m2 nebytová část (garáž, kanceláře, sauna, skladovací prostory a chodby), 60 m2 plocha sklepa a 50 m2 půda. K vile náleží pozemek se zahradou o výměře 1 524 m2 a nově postavená dvojgaráž z krytým stáním z roku 2019 s plochou 108 m2. Na pozemku se nachází dostatek parkovacích míst s možností jejich rozšíření.
Vilu je možné rozdělit na dvě samostatné části bytovou jednotku a prostory k podnikání.
Současný majitel využíval přibližně polovinu vily k podnikání a druhou část k bydlení.
Obytnou část tvoří samostatná bytová jednotka s dispozičním řešením 5+1 umístěná na dvou nadzemních podlažích s celkovou rozlohou 160 m2.
Jednu část nebytových prostor tvoří v prvním nadzemním podlaží velká garáž (sklad) o výměře 80 m2 a na to navazující velká kancelář ve 2.NP se dvěma WC, sprchou a kuchyňkou. Ve 3.NP je velká podkrovní místnost využívána jako archiv.
Druhou část nebytových prostor s vlastním vstupem tvoří vstupní vestibul, šatna, odpočívárna, technická místnost, sklad s prádelnou, sprchy, WC a velká sauna s kompletním příslušenstvím.

Vybavení bytové jednotky:

Kuchyň vyrobená na míru se spotřebiči, centrální vysavač, krb s rozvody teplého vzduchu,nábytek v ostatních pokojích, klimatizace.

Kolem domu je udržovaná zahrada se vzrostlými stromy, venkovním zastřešeným bazénem (4x8m), terasou, zahradním domkem a posezením.

Vytápění pomocí kondenzačního plynového kotle Geminox + krb s rozvody + tepelné čerpadlo s akumulací a bivalentně plyn. V 1.NP je podlahové topení. Teplou vodu zajišťuje kondenzační kotel GEMINOX. V domě je bezpečnostní systém EZS včetně kamer a zabezpečení garáže.
Obrovskou výhodou této nemovitosti je široká škála jejího využití k rezidenčním či ke komerčním účelům - jako sídlo společnosti (kanceláře, ateliér, ordinace, obchodní prostory), nebo ke kombinaci bydlení a podnikání.

Vila splňuje požadavky moderního bydlení. Do centra je to jen pár minut jízdy autem. Nebo lze dojít k tramvaji, ke které stačí sejít kousek pěšky. V blízkosti se nachází obchody, kavárny, mateřská a základní škola a další občanská vybavenost. Jedinečnost této nemovitosti spočívá v atraktivní lokalitě a variabilitě využití (dvojgenerační bydlení, bydlení v kombinaci s podnikáním nebo ke kompletnímu komerčnímu využití).
Více informací (technická zpráva, výkresová dokumentace, včetně další foto a 3D), pošleme na žádost majitele vážným zájemcům.
Vzhledem k členitosti nemovitosti doporučují vážným zájemcům osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dohodou
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Husarova, Ostrava
ID
20
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
570 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
570 m2
Plocha nemovitosti
1524 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PRO REALITY

Spartakovců 6014/3, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Roman Rucký

Ing. Roman Rucký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ostravě?

Podobné nemovitosti