Prodej nízkoenergetického domu, Lužec nad Vltavou, K Zahrádkám, 111 m2

K Zahrádkám, Lužec nad Vltavou

9 419 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 891 Kč /za měsíc

(Cena je kompletní, včetně provize, poplatků a kompletního právního servisu., včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Lužci nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

www.bydleniluzec.cz Nabízíme prodej novostavby rodinného domu v unikátním developerském projektu v obci Lužec nad Vltavou, pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy, na hezkém místě v těsné blízkosti cyklostezky a umělého plavebního kanálu. Nabízený rodinný dům je situován v souboru celkem 12 designových domů navržených známým pražským architektonickým studiem Versatille. Důraz na prostornost a komfort je patrný ve všech ohledech. Dispozice domu je příjemných 4kk s dvougaráží, kdy celkovou užitnou plochu 145 m2 dělíme na podlahovou plochou bytu 111 m2 a 38 m2 je výměra dvougaráže. K dispozici je také samostatná soukromá zahrada, která je architektonicky řešena tak, aby nabídla co nejvíce soukromí a oddělený prostor od sousedních domů. Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete prostornou vstupní předsíň, která je samostatně oddělena od veškerých dalších místností v domě a je zde připraven také prostor na velký botník a šatní skříně. V navazující chodbě se nachází samostatné WC s umyvadlem a velmi praktická samostatná technická místnost. Obytný prostor přízemí je vzdušně otevřený do velkého prostoru, kdy je obývací pokoj plynule spojený s jídelnou a kuchyní s dostatkem pracovních ploch. Schodištěm se dostaneme do chodby v prvním nadzemním podlaží, kde se nabízí tři velké ložnice, prostorná koupelna a rovněž technická místnost na pračku a sušičku. Moderní design a světlé interiéry Vám poskytnou pocit lehkosti a prostornosti, který si zamilujete. S moderním vytápěním pomocí tepelného čerpadla v kombinaci s podlahovým topením ve veškerých prostorách domu a rekuperací nejen ušetříte na energii a finančních nákladech, ale také přispějete k ochraně životního prostředí. Soukromá zahrada u každého domu představuje ideální místo k odpočinku, setkávání s rodinou a přáteli, nebo pěstování rostlin a zeleně. Lužec nad Vltavou nabízí vynikající dostupnost do větších měst, Praha 25 minut autem, Mělník 10 minut autem. K jízdě do Prahy či Mělníka můžete rovněž využít i autobusovou dopravu. V obci je Kulturní středisko, Kino, Divadlo, Mateřská škola, Základní škola, Jednotka sboru dobrovolných hasičů, Knihovna, Galerie, Fotbalový klub, dětská hřiště. Blízkost k cyklistické trase a historickému plavenému kanálu, které protínají okolní krajinu, nabízí nekonečné možnosti pro rekreační aktivity. Pro milovníky cyklistiky a pěší turistiky je toto místo doslova rájem díky probíhající cyklotrase a snadnému přístupu k trávení volného času a příjemným vycházkám. Lokalita rodinného domu nabízí nejen ideální dostupnost díky blízké dálnici do hlavního města Prahy, ale díky své poloze i klidné místo na rodinný život s veškerou potřebnou občanskou vybaveností.
Vaše cesta k dokonalému domovu začíná právě zde, v Lužci nad Vltavou.
Pro jakékoliv doplňující informace nás neváhejte kdykoliv kontaktovat, třeba i ovíkendu, rádi se s Vámi sejdeme a probereme vše, co Vás bude zajímat.

Parametry domu

Cena
9 419 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je kompletní, včetně provize, poplatků a kompletního právního servisu., včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
K Zahrádkám, Lužec nad Vltavou
ID
01140
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
143 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
55 m2
Podlahová plocha
111 m2
Plocha nemovitosti
205 m2
Plocha zahrady
106 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

František Janda

František Janda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Lužci nad Vltavou?

Podobné nemovitosti