Prodej bytu 1+kk, Frymburk, 22 m2 (ID: 1891153)

Frymburk, okres jihočeský kraj

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Frymburku

Informace k bytu

ÚPRAVA CENY - Představujeme tento apartmán v osobním vlastnictví, který je součástí komplexu Wellness hotel Frymburk. Apartmán má zádveří s úložným prostorem, dále koupelna + WC a prosvětlená obytná část s výhledem na areál hotelu.

Jednotka je v udržovaném stavu, nový nábytek, obklady, sanita, ideální k pronájmu. V ceně je zahrnuto veškeré vybavení a elektrospotřebiče (TV, lednice, vestavěné skříně, mikrovlnná trouba domácí el. spotřebiče, kávovar atd). Ihned k užívání nebo pronájmu.

Veškeré služby hotelu (Recepce, wellness, restaurace, venkovní vyhřívaný bazén, dětský koutek, sauny atd.) Vše dostupné z jednotky "v pantoflích" více na stránkách hotelu. Také je možná správa pronájmu přes recepci welnesshotelu, nebo jiné operátory na Lipně. V objektu lze využít velkorysé společné prostory, úschovu kol a další.

Nízké provozní náklady, zálohy 2824,- Kč/měsíc do SVJ + elektřina.

Poloha největší vodní plochy v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, adrenalin park.

Zarezervujte si nové rodinné sídlo v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, ve vyhledávané lokalitě Frymburk, která se uchází o statut lázeňského města a právě Wellnesshotel bude dlouhodobě tímto prosperovat.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Frymburk, okres jihočeský kraj
ID
398914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
22 m2
Patro
4.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
22 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Marek Ertl

Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti