Prodej bytu 1+kk, Frymburk, 31 m2

Frymburk

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Frymburku

Informace k bytu

Nabízíme prodej bytu s lodžií 1+kk, 31 m2, ve Frymburku s výhledem na vodní nádrž Lipno, přírodu a jen pár kroků od lesa.

Po pracovním týdnu zde můžete najít místo pro relax, odpočinek, aktivní sportovní vyžití a únik z města. Byt je možné využívat na víkendové a prázdninové bydlení. Je zde možnost i investice na pronájmy.

Tento byt se nachází v hotelovém komplexu areálu Wellness Hotelu Frymburk. Prodává se kompletně vybavený a skládá se ze vstupní chodbičky, obývací ložnice s lodžií, koupelny se sprchovým koutem a WC. Nabízí se zde možnost vybudování kuchyňského koutu.
Přímo z bytu, třeba jen v županu, projdete chodbou do aquaparku a saunového světa a můžete zde využít veškeré hotelové služby, které opravdu stojí za to - wellness, aquapark, vodní svět, masáže, hotelovou restauraci … Před domem vybízí k relaxaci zahrada s malým dětským hřištěm, jezero, les a sportovci jistě přivítají cyklostezku, která vede těsně pod zahradou.

Ve Frymburku se nudit určitě nebudete. Jedná se o velmi oblíbenou rekreační destinaci a vyžití zde naleznete v každém ročním období. Nádrž Lipno je využívaná například pro rybaření, vodní sporty, okružní plavby, nachází se zde několik pláží. V zimě je možnost využití skiareálu se dvěma sjezdovkami, běžkařské tratě, bruslařská dráha. Milovníci jízdních kol a inlinebruslí uvítají cyklostezku, která vede podél vodní nádrže. V okolí domu naleznete také mnoho pěších turistických cílů, např. Stezka korunami stromů, Vítkův hrádek, rozhledna u Horní Plané ...
V dojezdové vzdálenosti autem jsou krásná místa – hrad Rožmberk, Vyšší Brod a především Český Krumlov.

Ve Frymburku je i skvělá občanská vybavenost - škola, školka, obchody, restaurace, hřiště.

Těším se na společnou prohlídku a věřím, že zde najdete právě to, co hledáte.
V případě zájmu Vám mohu pomoc se zařízením hypotéky.

Parametry bytu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Frymburk
ID
02661
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
121 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Zora Moudříková

Zora Moudříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti