Prodej rodinného domu, Kyjov, 254 m2

Kyjov

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kyjově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji venkovský dům s uzavřeným dvorem na Slovácku, v obci Kyjov, části Bohuslavice..

V místě, kde čas plyne pomaleji, kde dýchá atmosféra starých časů , v místě vinařských a rodinných tradic..

Dům nese vzpomínky na prázdninové dětství u babičky, kdy ráno bylo vítáno zpěvem ptáků, v dálce kohout dával vědět o novém dni a v kurníku vždy čekala nová nadílka vajíček. Pohoda venkovského života se promítá do každého koutu této stavby.

Dům má mnohé za sebou, ale jeho nejlepší časy jsou jistě teprve před ním .. Čeká na šikovné ruce, které ho přemění k obrazu svému a vytvoří z něj pěkné místo pro spokojené bydlení . Pokud si přejete mít u domu zároveň i vlastní malé hospodářství, navazující stavby a zahrada tuto možnost nabízí.. Zahrada je dostatečná veliká i jako místo dětských her nebo pro pěstování zeleniny a naopak dostatečně malá pro její údržbu. Součástí zahrady je také pěkný sklípek pro uskladnění potravin a vína..

Pokud by jste rádi spojili bydlení s podnikáním, prostory stodoly a garáže nabízejí různé možnosti využití. .

A nebo pokud jen hledáte chalupu jako Vaše víkendové útočiště cesty z města, to vše je zde možné..

Uzavřený dvorek nabízí klid a soukromí. Venkovní posezení navazující na venkovní kuchyň a krb, u kterého strávíte mnoho letních večerů, ať už sami nebo s přáteli. To vše tento dům nabízí.

Co se týká dostupnosti, obec má vlakové i městské autobusové spojení a do Kyjova je to coby vinným hroznem dohodil.

Okolí a krásná příroda Chřibských vrchů s řadou turistických i cyklistických stezek, přímo vybízí k procházkám či vyjížďkám na kole . Kousek od domu je chráněné území Bohuslavické stráně a oblíbený koupací areál biotopu s dětským brouzdalištěm a lagunou ve tvaru potoka. K tomu jako bonus v obci veškerá občanská vybavenost. Mateřská školka, škola, pošta, kostel, obchod s potravinami.

Díky své poloze a bezpečnému a klidnému prostředí je dům ideální pro rodinu s dětmi, ale uvítá kohokoliv, kdo mu vdechne nový život. Na oplátku poskytne novému majiteli zázemí pro pohodlný a spokojený život a možnost najít klid ve víru každodenního života.

Pokud si přejete žít v místě, kde nedoléhá hluk města, kde čas plyne pomaleji a životní radost je stále na dosah ruky, přijďte se podívat. Objevte svůj kousek venkova a dejte Vašemu snu o bydlení konkrétní podobu.

Těším se na viděnou na prohlídce!

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Kyjov
ID
0020-NP08871
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
254 m2
Plocha nemovitosti
444 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Martin Vacula

Martin Vacula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti