Prodej vily, Opava, Sladkého, 400 m2

Sladkého, Opava - Předměstí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Opavě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nemovitosti nabízím k prodeji nadstandardní rodinný dům – vilu v exkluzivní části města Opavy na tzv. Kylešovském kopci.

Nemovitost samotná je z roku 1928. Za dobu posledních 25 let prošla kompletní rekonstrukcí jak interiéru,
tak i exteriéru. Byla provedena výměna oken, dveří, změny dispozice domu, nové omítky, podlahy, provedeny rozvody vody a odpadní vody, nová elektřina v mědi atd. Dům byl zateplený fasádním polystyrenem, byly vyměněny okapy, rýny, střešní krytina. Zateplení bylo provedeno rovněž v půdní části kde se nyní nachází pracovna majitele domu.

V 1. NP se nachází vstupní chodba se zádveřím, kde je umístěná vestavěná šatní skříň. Dále je zde velmi citlivě propojený obývací prostor s kuchyní a vstupem na terasu. Kuchyňská linka je zhotovena na míru, součásti kuchyňské linky je ostrůvek pro přípravu potravin a spíž pro uskladnění potravin.

Ve 2. NP, kde se dostaneme po krásném dřevěném schodišti se nachází ložnice a pracovna majitele nemovitosti. V pracovně je rovněž lůžko k relaxaci či odpočinku. Na tomto podlaží se nachází 2 koupelny, každá se sprchovacím koutem a WC, je zde k dispozici bidet a samostatně stojící vana. V obou pokojích jsou vestavěné šatní skříně na míru, které zaručují dostatek úložného prostoru pro majitele domu. Na tomto podlaží se dále nachází dětský pokoj.

Ve 3. NP – podkroví se nachází pracovna a klidová zóna s vyvýšenou manželskou postelí, rovněž je zde k dispozici koupelna se sprchovým koutem a WC. Toto nadzemní podlaží je klimatizováno, je zde příjemný chládek.

V přízemí domu, respektive suterénu se nachází 3 sklepní místnosti k uložení zeleniny, technická místnost pro vytápění domu s plynovým kotlem, zásobníkem na vodu, expanzní nádobou a rozvody vody částečně do podlahového vytápění a částečně do radiátorů. Dále dílna, infra sauna, sprchovací kout a místnost pro uložení zahradního nářadí případně sportovních potřeb.

Na stejném podlaží se nachází prostorná garáž s posuvnými dveřmi, kde pohodlně zaparkují 2 osobní vozidla.

K parkování je možno využít i prostor před garáží a prostor před domem samotným.

Dům má udržovanou menší zahradu, na které je umístěn zahradní domek a prostor k odpočinku.

Více informací o této výjimečné nemovitosti Vám rád sdělím při prohlídce na místě samotném.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Sladkého, Opava - Předměstí
ID
6630
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
597 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrej Holčík

Andrej Holčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Opavě?

Podobné nemovitosti