Prodej vily, Praha - Braník, Mezivrší, 600 m2 (ID: 1890276)

Mezivrší, Praha - Braník, Praha 4

49 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 238 190 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Czech Republic Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji vilu, která se nachází v klidné zástavbě pražského Braníka a je obklopena perfektně udržovanou okrasnou zahradou situovanou na jihozápad. Vila nabízí velkorysé bydlení ve třech obytných podlažích se spa centrem v suterénu. Tato elegantní nemovitost byla postavena v roce 2010 a je v perfektním stavu připravena k okamžitému nastěhování.

Přízemí vily je charakterizováno hlavní obytnou částí a prostornou vstupní halou. Z centrální haly je samostatný přístup do všech místností. Na vstupní prostor navazuje zimní zahrada s francouzskými dveřmi a příjemným výhledem do venkovní zeleně. Elegantní obývací pokoj nabízí krb a nachází se nejblíže u vstupu do domu. Dále zde nelazneme samostatnou kuchyň v tradičním historizujícím stylu a oddělenou jídelnu s orientací do zahrady. V přízemí je pak poslední místnost, která nabízí zcela individuální využití a může sloužit jako TV místnost, pokoj pro hosty či libovolně naplní potřeby nového majitele.

V první patře nalezneme hlavní ložnici s velkou šatnou a koupelnou. Ve stejném patře je pak další ložnice s vlastní koupelnou a poslední pokoj. Je zde také vstup na prostronou čtvercovou terasu s výhledem do zahrady, která nabízí naprosté soukromí a klid. Poslední nejvyšší podlaží domu nabízí otevřenou dispozici s knihovnou. Budoucím majitelům může sloužit jako prostorný salonek či pracovna.

V suterénu domu nalezneme spa centrum s prostorem pro domácí posilovnu, saunu a vířivku. Dále zde nalezneme technické zázemí domu a místnost pro domácí práce.

Udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a okrasnou zelení se rozpíná do svahu, v horní části pak naleznem příjemný altán s venkovní kuchyní a prostorem pro grilování. Nemovitost je vybavena podlahovým vytápěním, bezpečnostním systémem, dřevěnými okny či automatickou závlahou zahrady. Parkování je řešeno garáží pro dva vozy. 

Čtvrť Braník se nachází na východním břehu Vltavy jižně od centra Prahy. Nalezneme zde přírodní památku Branické skály či výhled na městské střechy z lesní vyhlídky Dobeška. Na Branické ulici a v jejím okolí se nachází několik restaurací a stylových kaváren a sídlí tu Branické divadlo. Co se týče sportovního vyžití, lokalita nabízí populární cyklostezku táhnoucí se podél řeky Vltavy od centra města  až na Zbraslav, Golf & Country club Hodkovičky či sportovní areál Hamr. 

Parametry domu

Cena
49 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Mezivrší, Praha - Braník, Praha 4
ID
0846
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1197 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alla Tonkoshkur

Alla Tonkoshkur

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 4?

Podobné nemovitosti