Prodej vícegeneračního domu, Čečelice, Konětopská, 150 m2

Konětopská, Čečelice

8 245 386 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 295 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Čečelicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dům uprostřed obce, který dokázal přežít výstavbu v Čečelic. Zejména díky skvělému místu může být zajímavou volbou jak k rodinnému bydlení, tak i podnikání.

V bodech ty nejdůležitější informace:

celková užitná plocha domu a garáže 150 m2
dispozičně řešeno 4kk
prostorná garáž (pro 2 auta), nebo parkování na
pozemek 1.900 m2 poskytující soukromí od okolí
možnost využít i pro komerční účely (sídlo firmy, ordinace)
stodola podsklepena

Stavba ze smíšeného zdiva je pod navazující stodolou kompletně podsklepená a je připojena na elektřinu a plyn. Voda je odebírána ze studně a kanalizace je svedena do jímky, nicméně pokud by někdo vyžadoval připojení na obecní kanalizaci a vodovod, přípojka je hned před domem a novému vlastníkovi nic nebude bránit k připojení.

Po rekonstrukci byla využita i horní (podkrovní část domu), aktuálně má každé z pater domu užitnou plochu cca 75 m2. V tom spodním jsou 2 samostatné pokoje, kuchyně, jídelna, koupelna s komorou a oddělenou toaletou. V horním patře jsou dva průchozí pokoje. V mezipatře se nachází šatna (může z ní vzniknout i samostatný pokoj) koupelna se sprchovým koutem a oddělenou toaletou.


Dům si můžete již nyní projít pomocí 3D virtuální prohlídky zde:
https://my.matterport.com/show/?m=AUkkqLjEBGJ


Dům je po zásadní rekonstrukci, výměna elektřiny, odpadů, podlah, stavebních tvorů. Je jen na novém vlastníkovi, jestli bude chtít pokračovat a rozšiřovat bydlení. Možností je mnoho.

Jak s tím vším vlastně naložit? Dům můžete využít k vlastnímu bydlení. Tady oceníte skvělou zahradu, která má přes 1.000 m2 a poskytuje dostatek soukromí díky živému plotu. Celý dům je tak dokonale ukrytý před okolním světem. Velkým benefitem je škola i škola hned u domu, takže dětem bude stačit udělat pár kroků a vyhnou se veškeré dopravě. A obchod je také hned za rohem. Auta můžete zaparkovat v prostorné garáži (pro 2 auta), případně na dvoře, kde se za Vámi zavře brána s elektrickým pohonem na dálkové ovládání.

Další možností je dům využít k podnikání. Jako sídlo firmy, kanceláře, nebo třeba jako ordinaci. Dá se klidně skloubit vlastní bydlení a část využít domu využít komerčně. Tady bude velkou přidanou hodnotou opět lokalita - skvělá dostupnost do Prahy.

Těch možností je hodně, takže nejlepší bude přijít a podívat se osobně. Těším se na setkání.

Parametry domu

Cena
8 245 386 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Konětopská, Čečelice
ID
42
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1900 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Vaši makléři - realitní kancelář

Havlíčkovo náměstí 512/16, Kutná Hora

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Lukáš  Průcha

Lukáš Průcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Čečelicích?

Podobné nemovitosti