Prodej rodinného domu, Štramberk, Horní Bašta, 136 m2

Horní Bašta, Štramberk

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Štramberku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji třípodlažní rodinný dům se třemi samostatnými bytovými jednotkami ve Štramberku. Dům je ideální pro vícegenerační bydlení nebo dává možnost bydlet v jednom z bytů a pronajímat zbylé dva, čímž dosáhnete zajímavého výnosu z investice.

První podlaží nabízí bytovou jednotku 1+1 s obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. K dispozici je také kotelna, skladovací prostor a přístupové schodiště do vyšších pater.

Druhé podlaží je přístupné jak z ulice, tak vnitřním schodištěm. Zde se nachází bytová jednotka 3+1 s novou kuchyňskou linkou a spižírnou, obývacím pokojem, ložnicí, pracovnou a moderní koupelnou.

Třetí podlaží nabízí jednotku 2+1 s prostorným obývacím pokojem, kuchyní se spižírnou, malým podkrovním pokojem a další místností, která vede na půdu.

Dům, postavený v 18. století, prošel rekonstrukcí v letech 1982-1983 a dále v roce 2010, kdy byla vyměněna střešní krytina. V roce 2016 byla provedena výměna oken a instalována nová kuchyně. Rekonstrukce koupelny a toalety proběhla jak v suterénu, tak v prvním podlaží. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod, kanalizaci a plyn.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Horní Bašta, Štramberk
ID
BE24017
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
146 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Alena Hefková

Alena Hefková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štramberku?

Podobné nemovitosti