Prodej rodinného domu, Praha - Břevnov, Brixiho, 130 m2

Brixiho, Praha 6 - Břevnov

32 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 152 503 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji unikátní nemovitost, rodinný dům v řadové zástavbě se zahradou a garáží v ulici Brixiho v klidné a atraktivní lokalitě pražského Břevnova, pár minut od Pražského hradu a Lesoparku Svatá Markéta.

Dům z roku 1960 voní dálkami. Jeho majitelé, milovníci života a umění, československý a český diplomat se svojí paní a rodinou procestovali svět a díky službám v diplomacii především Portugalsko, Kubu, Brazílii a Kongo. Majitel hovořil plynně 11 jazyky, vystudoval VŠE. Byl celoživotním myslivcem a později hajným Břevnovského opatství, znalec vín a historie.

Dům je cihlový, s možností půdní nástavby, udržovaný. Zahrada s ovocnými stromy. Pro více informací o technickém stavu kontaktujte makléře.

Občanská vybavenost: v bezprostřední blízkosti a okolí supermarket, obchody, služby, restaurace, sportoviště, školka, škola, Ústřední vojenská nemocnice,
Dopravní dostupnost:
velkou předností lokality výborná dostupnost MHD. Zastávka TRAM, stanice metra A pár minut chůze. Parkování na pozemku.

TIP makléře! Pro více informací či domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Nabízím kromě běžné prohlídky nemovitosti také online (video) prohlídku přes WhatsApp, FaceTime či Messenger.

Parametry domu

Cena
32 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Brixiho, Praha 6 - Břevnov
ID
0218-NP05725
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
310 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Horr Moravcová

Simona Horr Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti