Prodej chaty, Jílové u Prahy, 64 m2 (ID: 1888405)

Jílové u Prahy

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k domu

RK Specialista na Posázaví nabízí příjemnou rekreační chatu situovanou na vlastním oploceném pozemku, na celodenně slunném a klidném místě v prostředí zeleně, s dalekým výhledem do posázavské lesnaté krajiny.
Jedná se o vyvýšenou lokalitu nad obcí Jílové, vzdálenou jen 800 m od náměstí. Chata zaujme velmi útulnou rohovou parcelou se dvěma vjezdy, položenou v sousedství rozptýlené chatové zástavby.

Chata je typová montovaná na částečném kvalitním žulovém podsklepení, rozšířená o zděnou přístavbu jednoho pokoje v přízemí. Je naprosto suchá, světlá, čistá a průběžně pečlivě udržovaná. V roce 2020 byla dokončena její celková rekonstrukce a modernizace (nové rozvody elektro, vody, odpadu, nová koupelna, WC, kuch. linka, zateplení). Pohodu a klid místa umocňuje jižní slunná terasa s jedinečným výhledem, přímo stvořená pro odpočinek a relaxaci.
Na zahradě se nachází prostorná zděná kůlna (dílnička). K posezení a letním grilovačkám se jistě bude hodit venkovní zastřešený koutek s grilem. Členitost zahrady umožňuje vytvoření okrasné zahrady, je zde dostatek prostoru a slunce pro zakomponování třeba bazénu.
Nemovitost je pohodlně dosažitelná autem, s parkováním na vlastní parcele.

Nemovitost je vhodná pro zájemce o okamžitou a pohodlnou celoroční rekreaci nebo trvalé bydlení v atraktivní lokalitě, v místě s veškerou občanskou vybaveností a velmi dobrou dostupností hlavního města.

Obec Jílové je centrem sídelní a rekreační oblasti v dosahu hlavního města, ze všech stran je lemována nádhernými lesy a úchvatnou kopcovitou krajinou.Veškerá občanská vybavenost je v místě (MÚ, škola, školka, lékař, obchody, restaurace, sportoviště), cca 2 km od chaty se nachází známé lyžařské středisko Chotouň.
Koupi nemovitosti lze realizovat prostřednictvím hypotečního úvěru, který můžeme zajistit.

VYBAVENÍ: elektro 230/400 V, obecní vodovod, septik 5 m3, kůlna, el. bojler s rozvodem teplé vody do koupelny a kuchyně, kuchyňská linka včetně myčky, horkovzdušné trouby a indukční desky, nová plastová okna a dveře, sprchový kout, el. akumulační kamna, zděná kůlna, zastřešené posezení s grilem.

MÍSTNOSTI: přízemí - pokoj s kuchyňským koutem 22,0 m2, pokoj 10,0 m2,
koupelna se sprchovým koutem 3,0 m2, WC 1,5 m2.
Patro - ložnice 14,0 m2, šatna 3,5 m2. Sklep 9,5 m2. Kůlna 12,5 m2.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Jílové u Prahy
ID
919
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
984 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Nogol

Jiří Nogol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti