Prodej rodinného domu, Palkovice, 144 m2

Palkovice

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc

(Odpočet DPH)

Exkluzivní partneři v Palkovicích

Informace k domu

Moderní rodinný dům v lokalitě Palkovice: Klíč k pohodlnému bydlení..

V dnešní době se stále více lidí obrací k hledání ideálního domova, který by kombinoval pohodlí moderního bydlení s přírodním prostředím a dostatkem prostoru pro rodinný život. Projekt "PALKY HOME" v lokalitě Palkovice se stává odpovědí na tyto požadavky. Jedná se o moderní a elegantní rodinný dům ve výstavbě, který nabízí možnost dokončení dle individuálních preferencí. Rodinné domy v projektu "PALKY HOME" jsou navrženy s důrazem na energetickou účinnost a moderní design, což zaručuje nižší provozní náklady a estetický příjemný interiér.

Prodej hrubé stavby 4+kk s obytnou plochou 144 m² na pozemku o rozloze 1303 m² nabízí jedinečnou příležitost k získání domu přizpůsobeného vašim individuálním potřebám. Dům je postavený z kvalitních cihel, což zajišťuje pevnost a trvanlivost konstrukce. Dům je napojen na veřejnou kanalizace a je připojený na obecní vodu a elektřinu, což umožňuje snadnou integraci do veřejné infrastruktury. Okolí domu je přístupné prostřednictvím obecní cesty, která bude po dokončení zpevněna asfaltovým povrchem, zvyšujícím pohodlí a snižujícím údržbu.

Dispozice domu je promyšlená a praktická, přičemž přízemí nabízí vstupní předsíň s dostatkem úložného prostoru, prostorný obývací pokoj s výstupem do zahrady, hlavní ložnici, moderní koupelnu a šatnu/komoru. Schodiště vedoucí do druhého patra vede k další koupelně, samostatnému WC a dvěma velkým pokojům, které lze flexibilně využít podle potřeby.

Součástí pozemku je také rozlehlá zahrada a terasa přiléhající k obývacímu pokoji, která poskytuje místo pro odpočinek a setkávání se s rodinou a přáteli. K dispozici může být také parkovací místo pro dvě vozidla, která chrání váš majetek před povětrnostními vlivy a zajišťuje bezpečné parkování.

V Palkovicích a okolních obcích je dobře rozvinutá občanská vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů a služeb, které zajišťují komfortní životní podmínky pro její obyvatele. Obec má výborné dopravní spojení s většími městy regionu, včetně Frýdku-Místku a Ostravy.

Palkovice se nachází v blízkosti pohoří Beskyd, které jsou oblíbené pro své možnosti turistiky, cyklistiky, golfu a zimních sportů. Beskydy nabízejí nádherné scenérie a rozmanité přírodní prostředí, což je ideální pro kompletní outdoorové aktivity. Lysá hora je nejvyšší hora Beskyd, je snadno dostupná a poskytuje výjimečné výhledy na okolní krajinu.

Celkově je projekt "PALKY HOME" je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortního bydlení, kvality a příjemného prostředí. Nechte se unést možnostmi tohoto domu v Palkovicích a začněte stavět svůj vlastní domov na klíč ke šťastnému a pohodovému životu pro vás a vaši rodinu.
Pokud máte zájem o další informace, neváhejte navštívit naše nové webové stránky PALKYHOME. Pro veškeré dotazy se můžete také obrátit přímo na naši BO! kancelář.

BO! s námi rostou příběhy ..

Parametry domu

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Odpočet DPH
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Palkovice
ID
3024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
101 m2
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
1303 m2
Plocha zahrady
1201 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Palkovicích?

Podobné nemovitosti