Prodej rodinného domu, Křtomil, 104 m2

Křtomil

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Křtomilu

Informace k domu

Hledáte malebný dům s velkým potenciálem? Tato nabídka vás nadchne.

V malé obci Křtomil nyní nabízíme rodinný dům s dispozicí 3+1, který je připraven na realizaci vašich nápadů a úprav. Částečná rekonstrukce již začala, ale zbytek je ve vašich rukou. Zde máte možnost vytvořit si domov přesně podle vašich představ a přání.

Několik důvodů, proč si vybrat tento dům:

• Velká zahrada: Máte rádi zeleň? Na tomto pozemku o celkové ploše 1362 m² najdete rovinatou zahradu se vzrostlými stromy, ideální pro relaxaci a tvořivé projekty.

• Variabilní prostor: V hlavní části domu jsou tři pokoje z toho jeden je v původním stavu (cca 15 m², 18 m², 15 m²), dále zde je samostatná kuchyně s okny situovanými do zahrady (cca 9 m²), prostorná koupelna s vanou (cca 6 m²), samostatná WC a technická místnost.

K dispozici jsou přístavky pro další využití, které mohou posloužit jako ateliér, dílna, sklad či zahradní domek. Tento prostor je v původním stavu a navazuje na hlavní část domu.

• Skvělá lokalita

Dům je napojen na vodovod a kanalizaci. Elektřina je v hlavní části domu udělaná nově v mědi včetně pojistkové skříně. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, který vám poskytne účinné a spolehlivé zdroje tepla. V rámci probíhající rekonstrukce byl dům podřezán. Krov střechy je v původním stavu a krytina je pálená střešní taška.

Zadní prostor domu vám poskytne idylické místo pro relaxaci a odpočinek, zatímco rozlehlá zahrada nabízí mnoho možností, jako je zahrádkářství nebo chov zvířat. Zahrada je oplocená, zakončená bránou, kam se dá dostat autem po zpevněné cestě.
Život v obci

Obec Křtomil, i když menší, se pyšní svou péčí o své občany a aktivním zapojením do rozvoje obce. V posledních letech bylo provedeno mnoho kroků směrem ke zlepšení života v obci. Nové hřiště, obnovený obecní sad a modernizované veřejné osvětlení jsou jen některé z aktivit, které obec iniciovala. Dále byl zaveden bezdrátový místní rozhlas a byla věnována pozornost opravám místních komunikací, chodníků a výsadbě nových zelených ploch. Obec Křtomil je strategicky umístěná pro snadný přístup do blízkých měst Dřevohostic a Bystřice pod Hostýnem, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. V samotné obci najdete obecní úřad, knihovnu a obchod, což přispívá k pohodlí a komfortu obyvatel.

Bystřice pod Hostýnem je vzdálená pouze 3 km, Holešov 13 km a Přerov 14 km, což zajišťuje snadnou dostupnost do širšího okolí.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Křtomil
ID
1166
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
149 m2
Plocha nemovitosti
1362 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Francová

Mgr. Tereza Francová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křtomilu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti