Prodej rodinného domu, Horní Moštěnice, Pod vinohrady, 73 m2

Pod Vinohrady, Horní Moštěnice

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horní Moštěnici

Informace k domu

BO! reality Vám nabízí k prodeji rodinný dům s garáží ve vyhledávané lokalitě v obci Horní Moštěnice, ulice Pod Vinohrady.

Tento rodinný dům se dá využít jak pro trvalé bydlení, tak jako chalupa. Dům disponuje v přední části vstupní chodbou, pokojem, kuchyní, sprchovým koutem a WC. Ve dvorní části tohoto objektu se nachází další dvě obytné místnosti. Zastavěná plocha domu je 78m², z čehož užitná plocha je 56 m² a plocha garáže je 22m². Celková plocha parcely je o rozloze 313 m². K dispozici je také sklep s klenbovým stropem, který lze využít k příjemnému posezení např. jako vinný sklípek.

Odpad je řešen kanalizací a dešťová voda je ve dvorním traktu svedena do septiku s přepadem na zahradu, přívod vody je zajištuje dálkový vodovod, ve dvoře se nachází studna s velkým množstvím zásoby vody. Dům je napojen na přívod plynu a je vytápěn lokálním plynovým topením, elektřina 230V i 380V, .
Příjezd k domu je po asfaltové vozovce a dostupná doprava zahrnuje vlakové, silniční a autobusové spojení, stejně jako blízkost dálnice.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. V případě zájmu o financování této nemovitosti Vám rádi pomůžeme se zajištěním hypotečního úvěru.

Parametry domu

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Pod Vinohrady, Horní Moštěnice
ID
4649
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
78 m2
Podlahová plocha
73 m2
Plocha nemovitosti
313 m2
Plocha zahrady
158 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Marie Scheuchová

Marie Scheuchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horní Moštěnici?

Top nabídky

Podobné nemovitosti