Prodej bytu 2+kk, Milovice - Mladá, Slepá, 57 m2

Slepá, Mladá

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Milovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji podkrovní byt s dispozicí 2+kk (cca 57m2) a sklepem (cca 2m2) v nástavbě bytového domu z roku 2018 v Milovicích, část Mladá, ul. Slepá, v klidné lokalitě v blízkosti zeleně a parků.

Nabízený byt je situován ve 3. patře domu bez výtahu. Jeho dispozici tvoří předsíň s prostorem pro vestavnou šatní skříň, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice a dále koupelna se sprchovým koutem a s WC. Celková podlahová plocha bytu zaujímá cca 57m2.
K bytu dále náleží sklep o celkové ploše cca 2m2.

V obytných místnostech je položena plovoucí podlaha a v koupelně dlažba. V bytě jsou umístěna kvalitní střešní okna značky Vekra. Orientace bytu je na východní a jižní stranu. V bytě je vestavěná kuchyňská linka na míru.

Vytápění bytu je zajištěno z centrální kotelny v domě, centrálně je též řešena dodávka teplé vody.

Bytový dům je umístěn v rámci komplexu bytových domů, jedná se tak o velmi příjemné bydlení v klidném místě s charakterem novostaveb.

Součástí prodeje je i vlastní soukromé venkovní parkovací stání.

Město Milovice nabízí kompletní občanskou vybavenost. K dispozici jsou zde mateřské i základní školy, zdravotnické zařízení, nákupní centrum i drobní podnikatelé, sportoviště, dětská hřiště, restaurace i kavárny.

Byt se nachází v klidném prostředí v blízkosti parku, zároveň nedaleko centra Milovic.
Spojení do Prahy je jak vlakové, tak autobusové a bezproblémové a rychlé též po dálnici D10 (na okraj Prahy, max. 25 min).

Doporučujeme prohlídku! Volné ihned!

PENB třída C

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Slepá, Mladá
ID
VK3474823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavlína Rejtharová

Ing. Pavlína Rejtharová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti