Prodej rodinného domu, Vyškov, 200 m2 (ID: 1886341)

Vyškov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Vyškově

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji nadstandartní novostavbu rodinného domu 7+kk o celkové výměře 200 m² v obci Rybníček, 6 km od Vyškova.
Jedná se o dřevostavbu dvoupodlažního samostatně stojícího domu na pozemku o výměře 393 m². Energetická třída: B.
Dispozice: V přízemí 4+kk (obývací pokoj, kuchyň, 2 pokoje, ložnice + šatna), dvě koupelny s WC, v jedné vana, ve druhé sprcha.
V 1.NP jsou dva samostatné uzavřené pokoje, hala, uzavřená místnost - úložný prostor, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Součástí prodeje je také podíl na příjezdové cestě s dalším parkovacím místem. Jako další zdroj vody, lze využít studnu, samozřejmostí je vodovod.
Vytápění domu bude podlahové, tepelné čerpadlo + další zdroj tepla - krbová kamna na dřevo, okna jsou plastová, osazená trojsklem. Střecha domu je difuzně otevřená, zateplená izolační pěnou.
V případě zájmu je možnost při dokončování stavby si vybrat odstín dekoru dlažby, obkladů, vnitřních dveří od prodávajícího z nabízených možností.
V obci je hospoda, občerstvení u hřiště, dětské hřiště, fotbalové hřiště, tenisový kurt. Doprava do 5 km vzdáleného Vyškova je zajištěna autobusem (linka Vyškov - Pačlavice). Ve Vyškově je plná občanská vybavenost. V Hošticích - Herolticích vzdálených 1,5 km je MŠ, ZŠ, pošta.
Dům se již realizuje a předpokládané dokončení je léto 2024. Náklady na provoz domu pro 4 člennou rodinu jsou do 4000 Kč za měsíc.
Pro více informací a prohlídku domu neváhejte a kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Vyškov
ID
202364
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
393 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jana Sedláčková

Jana Sedláčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově?

Podobné nemovitosti