Pronájem bytu 3+kk, Nový Jičín - Žilina, Beskydská, 83 m2

Beskydská, Nový Jičín, Žilina

16 947 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za energie ve výši 4.538,-- Kč (teplo, TUV, SV, správa domu, výtah, úklid společných prostor, elektřina, parkovací stání))

Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+kk, 83 m², Nový Jičín, ul. Beskydská

Nabízíme Vám k pronájmu prostorný, velmi dobře dispozičně řešený byt 3+kk s prostorným balkónem nacházející se v Novém Jičíně, na ulici Beskydská o velikosti 83 m2. Byt je umístěný ve 3 NP s výtahem a je po kompletní rekonstrukci. Kuchyň je včetně vybavení, koupelna se sprchovým koutem, WC umístěno samostatně. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo. K bytu náleží sklepní koje. Vstup do domu lze využít i bezbariérovým přístupem. Preferujeme dlouhodobý a bezproblémový pronájem. Nájem nezahrnuje zálohy za energie (celkem ve výši 4.538,-Kč). V ceně záloh i vlastní parkování umístěné přímo před domem. V okolí plná občanská vybavenost. Vratná kauce činí 33.000,-- Kč + provize RK ve výši jednoho nájmu. Byt bude předán nezařízený. Pro více informací kontaktujte makléře. Volný od 1.6.2024. Doporučujeme prohlídku.

Parametry bytu

Cena
16 947 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za energie ve výši 4.538,-- Kč (teplo, TUV, SV, správa domu, výtah, úklid společných prostor, elektřina, parkovací stání)
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Beskydská, Nový Jičín, Žilina
ID
869670
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
83 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Přemysl Škobránek

Přemysl Škobránek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti