Prodej rodinného domu, Tučapy, 150 m2 (ID: 1884671)

Tučapy

8 974 700 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 771 Kč /za měsíc

(financování od 3 % p.a.)

Exkluzivní partneři v Tučapech

Informace k domu

Cihlová novostavba rodinného domu s dispozicí 4+kk o užitné ploše 145 m2 s parkovacím stáním, terasou, výbornou dostupností do Vyškova a možností financování od 3 % p.a.

Dvoupodlažní rodinný dům v obci Tučapy je ve fázi dokončení hrubé výstavby, novému majiteli stále nabízí možnost upravit finální prvky dle jeho představ a přání. Cena je uvedena za kompletní dokončení nemovitosti - bez kuchyňské linky.

V zádveří domu se nachází technická místnost a samostatná toaleta. Kuchyňský kout (11,9 m2) plynule navazuje na hlavní obývací místnost s kuchyňským koutem (35 m2). Dvě francouzská okna poskytují vstup z místnosti na terasu (20 m2), která se nachází na severní straně za domem. Druhé nadzemní podlaží domu poskytuje dva pokoje o rozloze (13,7 m2) a (12,8 m2), které jsou orientované na jih. Koupelna v patře bude s rohovou vanou i sprchovým koutem, toaleta je součástí koupelny (8,6 m2). Naproti koupelně se nachází samostatná šatna o velikosti 3,2 m2. Poslední místnost v podlaží je ložnice s šatnou (17,6 m2), která je orientovaná na sever.

Dům je osazen plastovými eurookny s izolačními trojskly a rámem v dekoru antracit. Vytápí se tepelným čerpadlem v kombinaci s podlahovým vytápěním. Obec Tučapy se nachází 9 km od Vyškova. Motorovým vozidlem je Brno po dálnici dostupné do 25 min.

Na vizualizaci se jedná o dům vpravo. K prodeji je rovněž dům na levé straně, který se liší pouze velikostí pozemku (858 m).

Více informací vám rádi sdělíme na osobní schůzce při prohlídce.

Parametry domu

Cena
8 974 700 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
financování od 3 % p.a.
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Tučapy
ID
10
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
686 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Tomáš Bartoň

Tomáš Bartoň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tučapech (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti