Prodej nízkoenergetického domu, Hřebeč, Buštěhradská, 184 m2

Buštěhradská, Hřebeč

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Hřebči

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 184 m2 na pozemku o celkové výměře 999 m2 v obci Hřebeč, okres Kladno. Dům se nachází na okraji obce pouze s jedním sousedem a na konci slepé ulice, zaručuje tedy veškerý klid a soukromí pro nerušené užívání.

Tato zděná novostavba z roku 2019 je tvořena prostornou předsíní s vchodem na chodbu propojující celý dům. Dominantou je prostorný obývací pokoj s francouzskými okny a vchodem na terasu o výměře 50 m2, zejména ženy ocení praktický kuchyňský kout s okny do zahrady vybavený kuchyňskou linkou na míru včetně všech vestavných spotřebičů: indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř a americká lednice s přívodem vody. Z chodby jsou dále vstupy do hlavní prostorné ložnice s vestavnými skříněmi, do dětského pokoje a pracovny. Následuje hlavní koupelna s vanou, sprchovým koutem a umyvadlem, za dveřmi se nachází prostor pro pračku a sušičku, samostatné WC. Na západní straně je další ložnice s vestavnou skříní a vlastní koupelnou s vanou a WC. Pro uložení věcí slouží komora/technická místnost, kde je zázemí pro fotovoltaiku. Dům je osazen 22 panely a baterií, zajišťující přes léto téměř nulové náklady. Dům je vytápěn podlahovým elektrickým vytápěním, každá místnost má vlastní termostat, ohřev vody zajišťují 2 bojlery. Náklady na elektřinu cca 5.000,- Kč/měsíc. Dům je opatřen kamerovým systémem se záznamem. Terasa směřovaná na východ Vám zajistí v parném létě krásně posezení jak ve stínu, tak pro milovníky opalovaní i na sluníčku. Krásná okrasná zahrada je osázená okrasnými stromy, keři a květinami, najdeme zde i dětský domeček a zahradní domek na skladování sekačky a dalších věcí pro údržbu zahrady. V přední části domu se nachází zpevněná plocha pro parkování 3 automobilů. Více info na https://abareal.cz/prodej-domu-hrebec. Dům lze velice jednoduše rozdělit i na dvě bytové jednotky .
Obec Hřebeč se nachází v okrese Kladno ve Středočeském kraji. Díky svému rozrůstání v posledních 20 letech, tak i díky rozrůstání blízkého města Kladna, se dnes obec nachází jen přibližně necelý kilometr na jihovýchod od poslední kladenské zástavby. Žije zde přibližně 2 200 obyvatel. Obcí protéká Lidický potok, který je v některých pramenech a mapách nazývaný i potokem Hřebečským. V obci se nachází MŠ a ZŠ, tělocvična ZŠ s možností pronájmu, komunitní centrum, TJ Sokol, knihovna, tenisové kurty, 3 menší obchody s potravinami, zdarvotní středisko, pošta, dětské a fotbalové hřiště atd. Další občanská vybavenost je v blízkém Kladně - OC Oáza s veškerými obchody, Billa, Lidl, Mountfield, Okey atd. Obec Hřebeč je výborně dostupná jak na Kladno, tak i do Prahy - autobusové spojení do Prahy cca 20 min. na metro Veleslavín, autem po D7. 

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Buštěhradská, Hřebeč
ID
80940
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
235 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
209 m2
Podlahová plocha
184 m2
Plocha nemovitosti
999 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
84 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vlasta Dočekalová

Vlasta Dočekalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Hřebči?

Podobné nemovitosti