Pronájem bytu 2+1, Horní Slavkov, Zahradní, 47 m2

Zahradní, Horní Slavkov

8 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Horním Slavkově

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+1, 47 m², Horní Slavkov, ul. Zahradní

Uvažujete o novém domově, kde byste našli klid a pohodu po náročném dni, a zároveň byste chtěli bydlet v místě, které má svůj charakter a osobitost? Představujeme Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 o rozloze 47 m² v žádané lokalitě Horní Slavkova, na ulici Zahradní. Tento byt je synonymem pro pohodlné bydlení ve skvěle udržované cihlové budově, která je nejen vizuálně přitažlivá díky nově zateplené fasádě, ale také ekonomicky výhodná s ohledem na nízké náklady na vytápění.

Vstupte do světa, kde se tradice snoubí s moderním komfortem. Byt pronajímán včetně vybavení Vám ušetří nejen čas, ale i peníze potřebné k jeho zařízení. Můžete se těšit na prostorný obývací pokoj s francouzským oknem, které prostor nejen nádherně prosvětluje, ale také dodává pocit volnosti a vzdušnosti..

Čistý nájem činí 8.000 Kč, služby jsou 3.750 Kč pro jednu osobu + každá další 1.000 Kč. Kauce 16.000 Kč a provize RK 9.500 Kč. Energie se přepisují na nájemce.

Parametry bytu

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Zahradní, Horní Slavkov
ID
868730
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Horním Slavkově?

Podobné nemovitosti