Prodej chaty, Jesenice, 41 m2

Jesenice

1 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Rekreační chata se nachází v centru přirozené rekreační oblasti a přírodního parku Jesenicko v oblasti překrásné přírody. Nabízí klidné a příjemné prostředí pro váš odpočinek. Tahle útulná chata s užitnou plochou 41 m2 je po důkladné rekonstrukci, do které se budete vždycky rádi vracet. Chata je umístěna na vlastním, mírně svažitém pozemku o velikosti 186 m2 v chatové osadě pár minut pěšky od města Jesenice u Rakovníka.
Žádná další investice Vás tady rozhodně nečeká. Původní malá chata prošla v roce 2020 rozšířením a rekonstrukcí, a to včetně rozvodů elektřiny a vody. Interiér je obložen dřevem, který tak dodává útulný ráz. Velkou výhodou je obecní vodovod, kanalizace i elektřina zavedená do chaty, v koupelně nechybí ani nový bojler. Budete tady mít opravdu vše, co potřebujete a nemusíte řešit problémy s případným připojením. Základ chaty je zděný a nadzemní část je dřevěná se zateplením.
Zahrada je mírně svažitá, zatravněná s drobnými keři a pár vzrostlými stromy. Od chaty to budete mít pár kroků do lesa i k místním rybníkům, kde je možné rybařit. Jesenické lesy jsou doslova rájem jak pro turisty, cyklisty, tak také pro houbaře.
Pozemek s chatou se nachází na okraji města Jesenice, pouhou minutu pěšky od Velkého rybníka na který dohlédnete z terasy. Příjemně tak odděluje městskou a rekreační část.
Chata se prodává kompletně vybavená a je ihned k předání.
Pro více informací, čí osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Ráda Vás nemovitostí provedu.

Parametry domu

Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Jesenice
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
41 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
186 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 111 lidí

Prodejce

Bc. Patricie Sixta Joglová

Bc. Patricie Sixta Joglová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Jesenici (okr. Rakovník)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti