Prodej domu, Mikulov, Purkyňova, 1361 m2

Purkyňova, Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace o ceně v RK.)

Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k domu

Představujeme vám exkluzivní možnost vlastnit unikátní historickou nemovitost s neomezeným potenciálem v srdci města Mikulova. Tato budova, zapsaná na seznamu nemovitých kulturních památek České republiky, nese ducha minulých staletí a otevírá dveře pro neopakovatelné investiční příležitosti.

Vstupte do světa minulosti s tímto domem ze 17. století, vystavěným za éry Ditrichštejnů, kteří vládli Mikulovu. Jeho historie sahá až do roku 1675, odkud pramení zmínka od Theo R. Seiferta z knihy Nikolsburg, kde se uvádí, že sloužil jako zájezdní hostinec "Bei dem Wilden man" - "U Divokého muže".

Dům se nachází mezi třemi ulicemi (Koněvova, Vídeňská a Purkyňova). Vzdáleností pouhých 400 metrů od centra, nabízí tento architektonický skvost i zcela výjimečnou polohu. Budova ve tvaru písmene "U" s impozantním vstupem z ulice Purkyňova přes bránu s plným obloukem vás vtáhne do svého uchvacujícího prostředí.

S rozdělením na tři křídla - severní, východní a jižní - tato nemovitost otevírá dveře k široké škále možností. Severní křídlo nyní slouží jako sídlo pro výrobu Pirsc Porcelain, zároveň zde najdete kanceláře a bytovou jednotku. Ve východním křídle se nachází galerijní prostor s jedinečnou atmosférou a dochovanými fragmenty původních fresek. Jižní křídlo zase nabízí prostory určené částečně jako sklady a částečně jako bydlení. Každé křídlo nabízí své vlastní příběhy a potenciál.

Celková výměra zastavěné plochy a nádvoří činí 1.804 m², zatímco užitná plocha budovy bez půdních prostor dosahuje 1.361 m². IS: el., plyn, voda, kanalizace. Konstrukční systém z kamenů a cihel, spolu s klenbovými a dřevěnými trámovými stropy a sedlovou střechou, poskytuje dobrý základ pro realizaci vašich nápadů.

Tato nemovitost není jen o historii, ale o budoucnosti. Kombinace prestižní adresy, architektonického dědictví a možnosti vlastní rekonstrukce dává této nabídce zcela nový rozměr. Ať už jste vášnivým historikem, investorem nebo vizionářem, tato nemovitost vás osloví svou jedinečností a potenciálem.

Nezapomeňte, že tato nabídka je skutečně jedinečná a zájemci by neměli váhat. Pro více informací a prohlídku kontaktujte naši realitní kancelář Schmidt Reality Mikulov.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace o ceně v RK.
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Purkyňova, Mikulov
ID
3314672250
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1361 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1804 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jiří Haberland

Jiří Haberland

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti