Pronájem bytu 2+kk, Králův Dvůr, Na Horizontu, 53 m2

Na Horizontu, Králův Dvůr, okres beroun

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Volné ihned!Nájemné 13.000,-Kč/měsíc, záloha na měsíční poplatky 5.000,-Kč, + elektřina bude převedena na nájemníka/ provize RK 13.000,-Kč)

Exkluzivní partneři v Královu Dvoru

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Společnost ERA ONE Brodan & Kutzendörfer nabízí k pronájmu jihozápadně orientovaný a velmi zdařile řešený byt o dispozici 2+kk (53 m²) se vstupem na menší předzahrádku. Byt je umístěný ve 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu z roku 2007 s výtahem v klidné části Králova Dvora v ulici Na Horizontu čp. 478.

Dispoziční řešení
Do bytu se vstupuje ze společné chodby do předsíně s malým botníkem a zdcadlem, odtud je možno vstoupit do samostatného WC s malým umyvadlem, dále pak do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (digestoř, dřez, varná deska a trouba. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice a z ložnice je zároveň možno vstoupit na malou předzahrádku. Z obývacího pokoje se vstupuje též do koupelny s vanou a automatickou pračkou. Součástí bytu je sklepní kóje.
Parkování vozidel je možné pohodlně v okolí domu.

Lokalita
Bytový dům v ulici Na Horizontu nabízí kvalitní a klidné bydlení v žádané části Králova Dvora, který je v těsném sousedství královského města Berouna. Lokalita se vyznačuje všemi výhodami významného centra Středočeského kraje na dálniční komunikaci D5.
Město Beroun a Králův Dvůr i umístění lokality je charakterizováno výbornou dostupností po loni rekonstruované D5 nejen do Prahy Zličína – stanice metra Zličín (22 km) či na letiště Václava Havla (28 km) ale i dobrou dostupností dalších důležitých komunikací.
Významnou výhodou v porovnání s jinými bytovými domy v okolí Prahy je občanská vybavenost města Berouna a Králova Dvora. Nachází se zde úplná nabídka škol, veškerých služeb a bohatého kulturního a sportovního vyžití. Okolí projektu disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, in-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).

Finanční podmínky pronájmu:

Nájemné 13.000,- Kč/měsíc
Záloha na poplatky: 5.000,- Kč (vodné&stočné, vytápění a ostatní služby SVJ) + elektřina bude přehlášena na nájemníka
Kauce 26.000 Kč
Provize RK 13.000 Kč

Další podmínky pronájmu:
Zákaz kouření v prostorách bytu! Zákaz chovu domácích zvířat z důvodů alergie.

Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás prosím kontaktujte!

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Volné ihned!Nájemné 13.000,-Kč/měsíc, záloha na měsíční poplatky 5.000,-Kč, + elektřina bude převedena na nájemníka/ provize RK 13.000,-Kč
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na Horizontu, Králův Dvůr, okres beroun
ID
059N057475
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
385 m2
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
80.2 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Michal Kutzendörfer

Michal Kutzendörfer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti