Pronájem kanceláře, Kralupy nad Vltavou, S. K. Neumanna, 85 m2

S. K. Neumanna, Kralupy nad Vltavou

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2500,-)

Exkluzivní partneři v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu nebytového prostorů o celkové výměře 85 m2 v Kralupech nad Vltavou, které se nachází na adrese S.K. Neumanna naproti hlavní poště. Prostory byly dosud využívané jako prodejna čtyřkolek a motocyklů, nicméně lze využít jako prodejna pro cokoliv jiného a také i pro jiné účely jako kanceláře, sklady nebo obchod s různým zbožím.
Dispoziční řešení prostorů je možné shlédnout v přiloženém půdoryse či ve virtuální prohlídce. Zadní část objektu, tj. sklad s venkovními prostory je již pronajatý jinému zájemci a předmětem nabídky je pouze prodejna/kancelář. Vstupní vrata jsou společná pro oba nájemce, nicméně sem může zajet dodávka pro vykládku zboží.
Prostory jsou kompletně celé vytápěné úsporným tepelným čerpadlem (split klimatizace vzduch-vzduch), která v létě rovně klimatizuje místnosti.
V objektu je k dispozici elektřina 230 a 400 V, obecní vodovod a kanalizace, zabezpečovací systém s GSM na dálkové ovládání, nové revize, internet si nájemce zajistí sám dle svého výběru poskytovatele. Prostory jsou nově zateplené.
Parkování je možné zdarma přímo naproti prodejně nebo v okolních ulicích nebo na placeném parkovišti u hlavní pošty 200 m. Závoz zboží pro skladování je možné vjezdovou bránu do objektu. V nejbližším okolí do 5 min chůze od budovy se nachází veškerá občanská vybavenost (banky, supermarket Penny, restaurace, městský úřad, poliklinika aj. obchody a služby). 8 min. chůze je vzdálené hlavní autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží. Prostory jsou ihned k nastěhování.
Cena nájmu: 19 000,- měs. + zálohy na služby (voda, elektřina) 2 500,- Kč + vratná kauce ve výši jednoho nájmu + provize RK ve výši jednoho nájmu.

Parametry nemovitosti

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2500,-
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
S. K. Neumanna, Kralupy nad Vltavou
ID
118
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EUFINANCE, s.r.o.

EUFINANCE, s.r.o.

Tylova 735, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ivo Loskot

Ivo Loskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti