Pronájem pokoje, Plzeň, Jilmová, 16 m2

Jilmová, Plzeň

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena je vč. všech služeb energií, bez kauce! Provize RK je 7.900,-Kč vč. DPH)

Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem kompletně zařízeného pokoje, výhradně pro studenta o celkové podlahové ploše 16m2, který se nachází v 1. patře cihlového rodinného domu v Plzni Radčicích. Nabídka je pouze studentská. Vstup je samostatný, kdy je tady menší předsíně ze které se vstupuje do velké kuchyně s obývacím prostorem. Kuchyně je kompletně zařízená se všemi spotřebiči a je společná ještě pro jeden pokoj. Pokoje jsou tady dva samostatné a neprůchozí, jedná se tedy o byt 2+1. Každý z pokojů je zařízený vlastním lůžkem, stolem a židlí a je tady skříň a další drobnější nábytek i knihovna a poličky. K využívání je kompletní kuchyně se spotřebiči, koupelna, jídelní stůl se židlemi.
Měsíční nájem za pokoj vč. služeb a energií je 6.000,-Kč. Cena je kompletní, konečná a paušální. Nic dalšího se již k nájmu nepřiplácí. Provize RK je 7.900,-Kč vč. DPH. Pronájem je bez kauce!
V patře pak bydlí majitelé domu se samostatným vstupem. Bezproblémové parkování přímo před domem. Okolí je velice pěkné, klidné s dojezdovou vzdáleností do centra města 5 minut. Blízko je pošta, obchod, jezdí sem pravidelné spoje MHD. Pronájem je nejlépe pro studenta nebo absolventa. Bez zvířat. Výborné soukromí, nic dalšího než dva samotné pokoje se již pronajímat nebude a není. Vstup je vlastní a samostatný. PENB - G. Štítek energetické náročnosti není k dispozici.
K prohlídkám již v současné době. Pronájem je již volný a k dispozici. Lokalita je naprosto výborná s malou dojezdovou vzdáleností do centra města. Záleží na domluvě. Ve druhém pokoji bydlí velmi slušný student - sám. Celý byt 2+1 je se oběma pokoji. Vlastní sociální zázemí. V bytě 2+1 budou tedy i po obsazení tohoto pronájmu/pokoje celkem pouze dvě osoby, což je velkou výhodou! Parkování před domem. Do centra města Plzně cca 8 minut. Vřele doporučuji! Volné ihned (od dubna) nebo později, vše záleží na domluvě, Pronájem může být od září 2024, tedy počátku semestru. Důležitá je slušnost a solidnost. Dlouhodobě, ale je možnost i na kratší dobu např. v rámci semestru. Poslední student tady bydlel po celou dobu svého studia a úspěšně dokončil. Nově foceno 4.4. 2024. Nově položený zátěžový koberec.
Jedná se o velice příjemné bydlení, pouze pro jednoho studenta!
Vřele doporučuji!

Parametry bytu

Cena
6 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. všech služeb energií, bez kauce! Provize RK je 7.900,-Kč vč. DPH
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Jilmová, Plzeň
ID
2239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
16 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
16 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pokojů v Plzni?

Podobné nemovitosti