Prodej zemědělské usedlosti, Lovečkovice - Knínice, 436 m2

Knínice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Lovečkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Unikátní Zemědělská Usedlost Knínice-Lovečkovice!

Nehledejte dál! Máme pro Vás skvostnou nabídku - zemědělskou usedlost v malebné obci Knínice-Lovečkovice, kde historie a moderní komfort splývají v jedinečném spojení.

Tato usedlost prošla nákladnou rekonstrukcí před zhruba 18 lety a od té doby září ve své plné kráse. S funkcionalitou v každém koutu nabízí mnoho možností využití a otevírá dveře k nekonečným příležitostem.

S rozlohou 620 m2 užitné plochy a dalšími 280 m2, které nabízí stodola, se Vám zde otevírají dveře do světa možností. Zastavte se a přemýšlejte o vybudování několika bytů, vytvoření domu pro velké rodiny nebo zahájení investičního projektu na pořádání svateb - Vaše představy jsou jediným limitem.

Dům má obrovské množství pokojů a dalších prostor, včetně tanečního sálu, původních chlévů a garáže, které čekají, až se jimi budete moci inspirovat a proměnit je ve Vaše vlastní kouzelné útočiště.

Celková plocha pozemků, které jsou součástí této jedinečné nabídky, činí impozantních 6217 m2, poskytující dostatek prostoru pro Vaše nápady a plány.

Nechte se unést tímto zvláštním kouskem historie, který nabízí nekonečné možnosti, a dejte tomuto úžasnému místu nový život!

Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte a kontaktujte mě ihned, realitní makléř Milan Kaňkovský. Jsem připraven Vám pomoci uskutečnit Vaše sny!


V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Knínice
ID
22336
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
620 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
436 m2
Podlahová plocha
436 m2
Plocha nemovitosti
6217 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Milan Kaňkovský

Milan Kaňkovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Lovečkovicích?