Prodej vícegeneračního domu, Letovice, Zámecká, 190 m2 (ID: 1874320)

Zámecká, Letovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Letovicích

Informace k domu

Nabízíme prodej rodinného domu na klidné ulici Zámecká, v obci Letovice, okres Blansko.
Cihlový dům je dvojpodlažní se zastavěnou plochou a nádvořím 220 m2, s vybudovanými čtyřmi byty: 2 dvojpokojové, 2 jednopokojové s celkovou obytnou plochou 190 m2, dále půdní prostory k dalšímu využití, dvorek, předzahrádku a id. ½ samostatného pozemku 15 m vzdáleného od domu s výměrou 39 m2 – zastavěná plocha a nádvoří s budovou bez č.p./č.e. – jiná stavba - garáž a id. ½ zahrady (98 m2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: neplodná půda).
Dům je v dobrém, obyvatelném stavu, s plastovými okny a vstupními dveřmi, se sedlovou střechou. Vchod do domu je přes upravenou, oplocenou předzahrádku.
Veškeré sítě jsou přivedeny.
Příjezd k domu i ke garáži se zahrádkou je po asfaltové komunikaci. Rovněž parkování na ulici je možné v blízkosti domu.
Dům je situován v klidné části obce, na velmi pěkném a klidném místě, mimo průjezdnou komunikaci městem, v blízkosti zámku a rozlehlého zámeckého parku.
Město Letovice je velice vyhledávanou rekreační lokalitou s navazující oblastí křetínské přehrady. Je zde základní občanská vybavenost a dobrá dostupnost do okolních měst a obcí. Město s přibližně 7000 obyvatel je vzdáleno 20 km od Blanska a leží na soutoku Svitavy a Křetínky.
Vzhledem k přípravě PENB zatím uvádíme energetickou třídu G.
Jednotlivé byty jsou nyní pronajaty, nájemní vztah je možné dle záměru zájemce o koupi vypovědět a ukončit.
Dům je volně převoditelný do osobního vlastnictví, bez břemen. Nemovitost je možné využít jako zástavu při hypotéčním úvěru.
Další informace Vám ráda poskytne naše makléřka.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Zámecká, Letovice
ID
000309
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
220 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jana Konšelová

Jana Konšelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Letovicích?

Podobné nemovitosti