Pronájem skladu, Kroměříž, Jožky Silného, 5500 m2

Jožky Silného, Kroměříž

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Kroměříži

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout jednotku k pronájmu, a to bývalou halu po firmě Rosamarket. Tato halová jednotka nabízí celkovou rozlohu 5 500 m2 skladovacích prostor, 930 m² chlazených prostor, 1 500 m² kancelářských a zázemí a 578 m² ostatních prostor. Dále disponuje 19 nájezdoývmi rampami pro kamiony, světlou výškou 9,5 m v suché části skladu, a 4 m v chlazeném skladu.

Hala poskytuje flexibilní možnosti využití pro různé typy podnikání. Skladovací část je ideální pro logistiku a skladování zboží, zatímco chlazené prostory jsou vhodné pro potřeby distribuce potravin nebo farmaceutických výrobků. Kancelářské a zázemí nabízejí prostor pro administrativní činnosti a personál. Díky možnosti pronájmu redukčních prostor je možné optimalizovat náklady v souladu s potřebami nájemce.

Jednotka se nachází na adrese Jožky Silného 2684, Kroměříž 1, což je strategická lokalita s dobrou dostupností. Tato lokalita nabízí výhody pro firmy působící v oblasti distribuce a logistiky. Uvolnění prostor je plánováno na červen 2024, s možností uspíšení v případě zájmu. Kontrakt na pronájem je navržen na 3 roky s možností prodloužení přímo s majitelem haly.

Pro informaci o ceně a dalších detailech projektu, prosím kontaktujte konzultanta viz. kontakt níže.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Jožky Silného, Kroměříž
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
5500 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roman Pasch

Roman Pasch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Kroměříži?

Podobné nemovitosti