Pronájem bytu 3+kk, Slavkov u Brna, Příční, 84 m2

Příční, Slavkov u Brna

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5000,-Kč zálohy na služby)

Exkluzivní partneři v Slavkově u Brna

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu luxusní nemovitost, která se nachází na adrese ulice Příční, v prestižní části obce Slavkov u Brna, okres Vyškov. Tato exkluzivní nemovitost představuje byt o velikosti 3 + kk a zaujme svým příjemným charakterem a prvotřídním vybavením.

Vybavení bytu - klimatizace,nadstandardní kuchyňská linka - spotřebiče zn.Miele - lednička, mrazící box, trouba, sindukční varná deska, myčka.
Pokoje v bytě mají samostatné vchody. Koupelna - sprchový kout. Toaleta samostatná.
V obývacím pokoji spojeném s kuchyní je velké okno se vchodem na terasu. Terasa je orientována s výhledem na jezírko.
V bytě je zaveden internet, bezpečí je ochráněno zabezpečovacím systémem i kouřovými čidly.

Jedná se o novostavbu v osobním vlastnictví, která nabízí jedinečný zážitek z bydlení. Byt se nachází na druhém podlaží cihlového objektu s celkovým počtem dvou podlaží. S podlahovou plochou 84m² a užitnou plochou 84m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné a luxusní bydlení.

Tato nemovitost je částečně vybavena a disponuje vším, co si můžete přát při hledání bytu. Každý detail byl pečlivě promyšlen a vytvořen s ohledem na maximální komfort a estetický dojem.
K dispozici jsou dvě krytá parkovací stání i sklepní kóje.

Jedním z hlavních bodů této nemovitosti je její výjimečné umístění. Slavkov u Brna je známý svou krásnou přírodou a klidnou atmosférou, která nabízí dokonalý únik z ruchu města. Tato lokalita je oblíbená zejména mezi náročnými klienty, kteří ocení klid a soukromí tohoto exkluzivního bydlení.

Nemovitost je také ideálně situována v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou restaurace, obchody a další služby.
K dispozici je také snadný přístup rychlá dostupnost do centra města.

Nabízená nemovitost si zaslouží být domovem pro ty, kteří ocení klidné pohodlné bydlení, jedinečný styl a výjimečnou atmosféru. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a příležitost Vám představit tuto nabídku.

Parametry bytu

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 5000,-Kč zálohy na služby
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Příční, Slavkov u Brna
ID
0163-NP04286
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeňka Krátká

Zdeňka Krátká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti