Pronájem bytu 4+kk, Drásov, Hradčanská, 78 m2

Hradčanská, Drásov

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce a provize)

Exkluzivní partneři v Drásově

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme na pronájem pěkný mezonetový byt na ulici Hradčanská v obci Drásov. Byt se rozkládá ve 3. a 4. nadzemním podlaží cihlového bytového domu orientovaného na východ.
V 3. NP je vstupní chodba, pokoj 7 m2, koupelna s vanou a WC 5 m2 a obývací pokoj s kuchyní o výměře 21m2, z kterého je vstup na balkon 6 m2. Kuchyně je vybavena elektrospotřebiči značky IGNIS ( sklokeramická deska s troubou, myčka ) a mikrovlnou troubou značky ELEKTROLUX.
Ve 4. NP je k dispozici ložnice 18 m2, pokoj 10 m2 a toaleta 1 m2.
K bytu je možné dlouhodobě pronajmout parkovací stání za 1000,-Kč/měs. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem značky BAXI. V domě je kočárkárna a sklepní kóje 2 m2.

V obci Drásov je veškerá občanská vybavenost ( mateřská a základní škola, praktický lékař, zubař, pošta, obchody, restaurace, kadeřnictví atd. )
K volnočasovým aktivitám je v obci k dispozici fotbalové hřiště, tenisové kurty, jezdecký oddíl věnující se parkurovému ježdění, drezůře a voltiži. V okolí se nachází cyklotrasy a také turistické trasy vhodné k výletům do přírody.
Doprava je zajištěna pravidelnou autobusovou linkou. Tišnov je vzdálen 3 km, Brno 15 km.

Měsíční náklady jsou celkem cca 1.800,-Kč/měsíc (fond + voda), elektřina + plyn pro 4 člennou rodinu cca 3500,-Kč/měsíc. Vratná kauce je 20.000,-Kč.

Byt je volný od 15.4.2024. Více informací ohledně převzetí a případného pronájmu u makléře.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce a provize
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hradčanská, Drásov
ID
0126
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Sojka

Mgr. Josef Sojka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Drásově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti