Prodej rodinného domu, Liberec, Roháčova, 409 m2

Roháčova, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 1470 m2. Hledáte vyjímečné místo pro novou výstavbu nebo rodinný dům pro rekonstrukci na skvělém místě?

Nemovitosti se nachází v obci Liberec - Ruprechtice. Pozemky jsou mírně svažité, orientace jihozápad s výhledem na Ještědský hřeben a do širokého okolí. Napojení na inženýrské sítě jsou, nova plynová přípojka, nová přípojka na veřejnou kanalizaci, elektřina a voda.

Stavba rodinného domu je určena k rekonstrukci nebo k demolici, i z těchto důvodů pozemky vybízí k nové výstavbě rodinného domu, bytového domu nebo úplné rekonstrukci stávající stavby.

Nový územní plán stanovuje výstavbu ,,BO" pro bydlení všeobecného, jejichž hlavním využitím je trvalé bydlení v rodinných domech, bytových domech a domech se smíšenými funkcemi.

Místo je velmi příjemné, slunné a dobře orientované. Má velmi dobrou dostupnost i hromadnou dopravou, autobusová zastávka přímo v křižovatce u domu. Velmi dobrá občanská vybavenost, v okolí dvě mateřské a základní školy. Ulice Roháčova, kde se dům nachází, volně navazuje na rozsáhlou městskou zeleň, která vybízí k procházkám a rekreaci.

K prodeji je nyní v nabídce 9/10 podílu na nemovitostech. Prodej zbylé části 1/10 podílu na nabízených nemovitostech je předjednán a v momentě kdy bude vážný zájemce, je majitel zbylé desetiny připraven svůj podíl také prodat.

K nabízené nemovitosti je vypracován aktuální tržní znalecký posudek.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Roháčova, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice
ID
NH240010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
409 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1470 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Hajleková Nikol

Hajleková Nikol

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti