Prodej bytu 2+1, Hradec nad Moravicí, Opavská, 52 m2

Opavská, Hradec nad Moravicí

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hradci nad Moravicí

Informace k bytu

Máme tu čest představit vám jedinečnou příležitost koupě útulného bytu v osobním vlastnictví, a to v klidné a atraktivní části Hradce nad Moravicí.
Nachází se v historické nízké cihlové zástavbě, která zaručuje klidné a soukromé bydlení v harmonii s přírodou a s minimem sousedů.
Prostorný obývací pokoj, který je průchozí do moderně zařízené kuchyně, vytváří ideální prostor pro rodinné setkání i společenské akce. Druhá místnost, vhodná jako ložnice, je navržena tak, aby nabízela pohodlí a soukromí. Byt je zařízen s důrazem na detail a čistotu, což v kombinaci se zvýšeným stropem vytváří pocit většího prostoru a komfortního bydlení. Součástí bytové jednotky je také sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru.
Soukromá zahrádka za domem je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a oblíbené grilování s rodinou a přáteli. V bezprostřední blízkosti se nachází kompletní síť obchodů, služeb, restaurací a volnočasových aktivit, včetně populárního centra HRUŠKA. Mateřská a základní škola jsou dosažitelné pěšky, což je ideální pro rodiny s dětmi. Okolí nabízí také dětské hřiště, cukrárnu, kavárnu a saunu, což přispívá k pohodlí a kvalitě života.
Provozní náklady bytu jsou velmi nízké, a to včetně energií a fondu oprav, což zaručuje ekonomickou výhodnost bydlení.
Měsíční platby nepřesáhnou částku 3 000 Kč. Byt je volný ihned a je připraven k okamžitému nastěhování.
Pro více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Opavská, Hradec nad Moravicí
ID
0270
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IDON, Sikora&Partner, spol. s r.o.

Josefa Václava Sládka 84, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vojtěch Jaworski

Vojtěch Jaworski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Hradci nad Moravicí?

Podobné nemovitosti