Prodej rodinného domu, Velemín, 120 m2 (ID: 1872298)

Velemín

4 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 207 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Velemíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Vyjímečná nabídka prodeje rodinného domu nacházejícího se přímo v obci s krásným výhledem na vrch Lovoš + další hospodářská budova v obci Oparno obklopeného krásnou přírodou Českého Středohoří nedaleko vrchu Lovoš, Milešovky i Borečského vchu, kraje s vynikající dopravní dostupností do Litoměřic, Teplic, Ústí nad Labem, ale i Prahy po dálnici vozem, vlakem, autobusem. Dům o dispozici 3+1/garáž/sklep s možností výrazného navýšení obytné plochy k nastěhování ihned. Nedílnou součástí domu je i ovocný sad za domem.

Obytná plocha 120 m2, plocha pozemku 1038 m2. V přízemí domu se nachází chodba, prostorná koupelna a kuchyň. V prvním patře jsou tři obytné místnosti, obývací pokoj, ložnice, pokoj pro hosty. Nemovitost umožňuje široké možnosti vlastní seberealizace a dalších úprav například rekonstrukcí půdy, kde může vzniknout prostorný půdní byt, ale i dalším příslušenstvím, které je součástí prodeje. Možnost aktivního odpočinku v širokém okolí CHKO Českého Středohoří.

Inženýrské sítě elektřina 220V a 380V, obecní vodovod, vlastní studna s certifikací pitné vody, odpad jímka, vytápění kotlem na pevná paliva s rozvodem do radiátorů


Financování hypotečním úvěrem zařídíme.

Možnost dokoupení navazujícího stavebního pozemku.


Pro lepší orientaci v prostoru nemovitosti doporučujeme virtuální prohlídku, videoprohlídku okolí domu, nejlépe však osobní návštěvu.


Případně další dotazy rádi zodpovíme telefonicky, emailem.


Odkaz zkopírujte a vložte do web prohlížeče.


https://kuula.co/share/collection/7FTlP?logo=1&info=0&logosize=200&fs=1&vr=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&margin=3

Parametry domu

Cena
4 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Velemín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1038 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Bydleterychle.cz

Václavské náměstí 831/21, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pokštefl Peter

Pokštefl Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velemíně?

Podobné nemovitosti