Pronájem bytu 1+kk, Hranice, Jiřího z Poděbrad, 30 m2

Jiřího z Poděbrad, Hranice

9 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Hranicích

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu komfortní byt 1+kk s lodžií na ul. Jiřího z Poděbrad v Hranicích, a to v novostavbě, která byla postavena v rámci projektu Rezidence Jaselská. Byt se nachází v 3. NP bytového domu s výtahem a jeho celková plocha včetně lodžie činí 30 m2. Dům byl vyprojektován jako nízkonákladový.

Byt je složen z předsíně (4,8 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (16,2 m2), koupelny spojené s WC (5 m2) a lodžie (4 m2).

Součástí vybavení pokoje je zcela nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči: myčka nádobí, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, lednice. Koupelna obsahuje sprchový kout a sanitu značky SanSwiss. V bytě bylo instalováno LED osvětlení, které umožňuje nastavení intenzity svítivosti. Zbytek bytu se pronajímá bez vybavení. Předsíň poskytuje dostatek prostoru pro umístění velké šatní skříně.

Dům se nachází v lokalitě, v níž naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů a restaurací, základní a mateřské školy, dětského hřiště, MHD.

Byt je vhodný pro jednotlivce či pár. Volný k nastěhování IHNED.

Měsíční náklady na bydlení:

-nájemné: 9.800,- Kč

-zálohy na služby: topení 1200,- Kč, teplá voda 300,- Kč, studená voda 250,- Kč, výtah + úklid osvětlení spol. prostor 350,- Kč. Celkem tedy 2.100,- Kč měsíčně. V zálohách již bylo zohledněno navýšení cen energií. Elektrická energie se bude přepisovat na nájemce.

Kauce činí 15000,- Kč. Poplatek RK je ve výši 9.800,- Kč.

Parametry bytu

Cena
9 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Jiřího z Poděbrad, Hranice
ID
2023-03
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti