Prodej rodinného domu, Rabí, 248 m2

Rabí

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rabí

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej moderního rodinného domu s výhledem do přírody a luxusními vybavením. Vítejte v tomto jedinečném domě, který byl dokončen a kolaudován v roce 2023. Tento nádherný dům nabízí dispozici 5+kk s garáží, technickou místností, šatnou a dvěma koupelnami poskytující komfortní bydlení a elegantní styl rozkládající se na obytné ploše 248 m².

Dispozice domu:  přízemí - předsíň, obývací pokoj s kuchyní, 2 dětské pokoje, ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC + samostatné WC, šatna, garáž a technická místnost, v patře se nachází pokoj v galerii, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Moderní vybavení: Dům je vybaven špičkovými technologiemi pro maximální komfort a efektivitu. Tepelné čerpadlo do podlahy zajišťuje efektivní vytápění v zimních měsících, výhodou tohoto útulného domova jsou i krbová kamna, která poskytují příjemné teplo a vytváří neopakovatelnou atmosféru. Krbová kamna jsou srdcem obývacího pokoje a promění ho v útulný prostor, kde si můžete vychutnat chvíle relaxace u praskajícího ohně. Rekuperace vzduchu zajistí čistý a čerstvý vzduch po celý rok, odpady zpracovává čistička odpadních vod (ČOV) se vsakem, což je ekologické a šetrné k životnímu prostředí, vrtaná studna pak zaručuje dostatek čisté vody pro celou domácnost, retenční nádrž pro sběr dešťové vody pro případné zavlažování zahrady.

Technologické inovace: Ovládání teploty z pohodlí vašeho telefonu, zabezpečení domu pomocí moderního alarmu.

Kvalitní materiály: Okna s trojsklem pro maximální izolaci a tichost, elegantní podlahové krytiny z vinylu a keramické dlažby, moderní kuchyňská linka vyrobená od truhláře, vybavena luxusními spotřebiči, schodiště do patra z dubového dřeva

Zahrada s rozlohou 1.430 m²,  která nabízí místo pro relaxaci, je ideální pro grilování a posezení s rodinou a přáteli. Máte možnost užívat si klidného života, aniž byste se vzdávali pohodlí moderního vybavení. V blízkosti jsou dostupné veškeré občanské vybavenosti, školy a možnosti outdoorových aktivit. Pro více informací a domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Nepropásněte příležitost stát se majitelem tohoto moderního domu, který kombinuje luxusní vybavení s klidem venkovského života. Zavolejte mi ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Rabí
ID
24H048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1669 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jakub Hromadka

Jakub Hromadka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rabí?

Podobné nemovitosti