Prodej rodinného domu, Trutnov, Oblanovská, 123 m2 (ID: 1871486)

Oblanovská, Trutnov - Oblanov

16 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 111 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře)

Exkluzivní partneři v Trutnově

Informace k domu

HYPOTÉKA 1,89% - prodej novostavby z roku 2018.

Ti z Vás, kteří touží vlastnit nový rodinný dům na krásném a klidném místě, s překrásným výhledem, mají možnost si díky naší nabídce, splnit své sny právě teď.

Vítejte v Trutnově - části Oblanov, na místě s unikátním výhledem na krkonošské panorama. Na této klidné polosamotě je vystavěn přízemní rodinný dům, který vám rád představím.

Novostavba byla kolaudována v roce 2018, je dispozice 6+kk - zádveří, chodba, slunný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyní a vstupem na terasu, ložnice s privátní koupelnou s toaletou, 3 dětské pokoje, pracovna, koupelna s vanou a toaletou, tech. místnost a samostatná místnost s toaletou. Vzhledem k dispozičnímu řešení domu lze uvažovat o různých možnostech využití jednotlivých místností. Navíc zadní vstup do domu je koncipován jako bezbariérový.

Při výstavbě byly použity kvalitní prémiové materiály a zařizovací předměty - moderní kuch. linka s množstvím úložného prostoru a s vest. spotřebiči (ind. deska, el. trouba, 60cm myčka, komín. digestoř, mikr. trouba), interiérové dveře posuvné do pouzdra, lepené vinylové podlahy, okna Vekra s izol. trojskly, s vnitřním stíněním + vnějšími elektricky ovládanými žaluziemi, sanitární zařízení zn. Geberit, betonové dekorativní obklady interiéru a fasády, anténní a datové rozvody ad.

Objekt je napojen na elektrickou energii, vodu z ob. vodovodu, na pozemku je k dokončení a zprovoznění předpřipravena vrtaná studna, odpadní vody svedeny do čističky. Vytápění domu zajišťuje elektrický kotel Vaillant, stejně jako ohřev teplé vody v externím zásobníku. PENB nepředložen, proto uváděna třída G.

Za domem, s orientací na JV, je umístěna terasa s posezením. Jejím praktickým doplňkem je elektrická celokazetová markýza s čidly pro automatické navinutí při nepříznivém počasí. Dominantou prostoru je na terasu navazující zapuštěný bazén s rozměry 7x3,5 m. Tento je zastřešen originální a moderní dvoudílnou pojízdnou terasou.

Pozemek je o celkové výměře 2.636 m2, je svažitý, s dálkově ovládanou branou a betonovým oplocením, které umocňuje pocit soukromí. Příjezd k domu je po nově položené cestě ze zámkové dlažby. Na pozemku se dále nachází velký zahradní domek s vybavením, kryté parkovací stání, basketbalové hřiště či psí kotec.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní, a přitom úsporné bydlení. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní a funkční dům s dostatkem místností, který se nachází v klidné lokalitě.

Trutnov je městem s plnou občan. vybaveností, v přímé blízkosti krkonošských středisek a v blízké budoucnosti s napojením na dálnici D11.

Právní servis, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby jsou pro kupující zdarma. Lze převzít úvěr prodávajících se sazbou 1,89% (fix do 12/2029).

Parametry domu

Cena
16 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Oblanovská, Trutnov - Oblanov
ID
23097CZK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
2636 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti