Prodej rodinného domu, Mladé Buky, 124 m2 (ID: 1871485)

Mladé Buky

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře)

Exkluzivní partneři v Mladých Bukách

Informace k domu

Ti z Vás, kteří touží vlastnit nový nízkoenergetický rodinný dům s velkým pozemkem v lokalitě blízko Trutnova, mají možnost si díky naší nabídce splnit své sny právě teď. Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný rodinný dům, vystavěný v Mladých Bukách Kalné Vodě, okr. Trutnov.

Rodinný dům je zděná nemovitost s jedním podlažím, s dispozicí místností 4+1, s garáží a zimní zahradou. Výměra užitné plochy činí 141 m2, podlahové plochy 124 m2. Novostavba byla kolaudována v r. 2006.

Dispozice domu: zádveří s vestavěnými skříněmi, prostorná chodba, velký obývací pokoj. Kuchyň je s linkou se spotřebiči (myčka 60 cm, trouba, varná deska, digestoř). Linka má dostatek pracovní plochy a množství úložného prostoru. Na kuchyň navazuje krásná celoprosklená zimní zahrada se vstupy na zahradu. V domě se dále nachází ložnice a 2 dětské pokoje, koupelna s hydromasážní vanou, sprchovým koutem a toaletou, samostatná místnost wc a komora. Vstup do domu je kryt zastřešeným závětřím. Součástí domu je též garáž se sekčními vraty. V neobývaném podkroví je dostatek prostoru pro uložení věcí.

Vytápění domu je zajišťováno dálkově horkovodem s rozvodem do radiátorů a částečně do rozvodu v podlahách. Sekundárním zdrojem jsou krbová kamna umístěná v obývacím pokoji. Komínové těleso je vyvložkováno. Ohřev vody pomocí el. bojleru. Dům má vlastní zdroj pitné vody z vrtu, zároveň je napojen na obecní vodovod. Odpadní vody jsou svedeny do kanalizační sítě.

Pozemek je o celkové výměře 1.856 m2, je rovinatý, oplocen, s el. vjezdovou branou a brankou. Na zahradě je zabudován velký zapuštěný bazén s rozměry 6x3 m s pojízdným zastřešením, dále potom zděná garáž s přístavkem a zahradní domek s krytým parkovacím stáním. Součástí je též skleník, udírna ad.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní a funkční dům s dostatkem místností, s nízkými náklady na provoz, který se nachází v klidné lokalitě. PENB třída B.

Mladé Buky jsou obcí s plnou obč. vybaveností, s bohatým kulturním a společenským životem. Její část Kalná Voda bezprostředně navazuje na město Trutnov, s bezproblémovým dopravním spojením. V obci se nachází lyžařský a relaxační Areál Mladé Buky, dále např. Golf Club Mladé Buky, v blízkém okolí potom Janské Lázně s lanovkou na Černou Horu, Stezka korunami stromů, či Pec pod Sněžkou, Pomezní Boudy ad.

Kupní cena za nemovitost činí 10.900.000,- Kč. Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Se zajištěním financování koupě Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
23101CZK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1856 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladých Bukách?

Podobné nemovitosti