Prodej chalupy, Nejdek, 168 m2

Nejdek

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(informace u makléře)

Exkluzivní partneři v Nejdku

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásnou chalupu určenou jak ke klidné rekreaci, tak i k trvalému bydlení. Chalupa je v dobrém stavu. V objektu najdeme obývací pokoj s krásnými novými krbovými kamny, samostatnou a prostornou kuchyň, technickou místnost, koupelnu s toaletou a se sprchovým koutem. Velkým benefitem je velká a prostorná dílna, která může sloužit jako dílna, či jako garáž a která nabízí velké množství úložných prostor. V podkroví se nachází dvě obytné místnosti - ložnice. Zahrada je udržovaná, najdeme zde domek na nářadí a se zásobníkem na tuhá paliva, dále zastřešenou terasu pro příjemné posezení před domem, terasa je podél celého domu, další venkovní posezení s grilem je umístěno uprostřed zahrady. Na pozemku jsou udržované květinové záhony. Vybavení domu lze ponechat k užívání novému majiteli. Dům je umístěn v krásné přírodě, kousek za chalupou jsou lesy.
Vedlejší stavby: vlastní studna, dílna, kůlna, sklep.
V Nejdku je veškerá základní občanská vybavenost - pošta, restaurace, lékaři, lékárna, mateřské a základní školy atd.
V zimě je možnost využít velké množství jak běžeckých stop, tak i sjezdovky v blízkých lyžařských areálech. Pernink je vzdálen cca 10 min. autem, Boží Dar a Plešivec 20 min. Nejenom milovníci zimních sportů si zde přijdou na své. V létě můžete využít nespočet cyklostezek (Boží Dar, Plešivec), podnikat výlety nebo houbařit.
Doporučuji prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace u makléře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Nejdek
ID
222126
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
740 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Cioleková Marie

Cioleková Marie

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Nejdku?

Podobné nemovitosti