Prodej rodinného domu, Česká Lípa, Svatopluka Čecha, 152 m2

Svatopluka Čecha, Česká Lípa

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o rodinný dům se zahradou, garáží a zděnou kolnou v České Lípě. Celková velikost parcely 583 m2. Dispozice domu v 1.NP i v 2.NP 2+1 (samostatné WC, koupelna, kuchyně, dva pokoje, komora). Dříve bylo využíváno jako dvougenerační dům se dvěma bytovými jednotkami. Dům je podsklepen čtyřmi většími a jednou menší místností, z čehož jedna byla využívána jako prádelna. V domě je také velká půda, využitelná k přebudování na další jednu nebo dvě místnosti.

Dům je napojen na veřejné sítě (elektřina, plyn, voda, kanalizace). Topení zajištěno ústředním vytápěním s plynovým kotlem. Možné je i využití lokálních krbových kamen. Komín má dva průduchy, jeden vyvložkovaný na plyn, druhý možno po vyvložkování použít na tuhá paliva. Dům je v původním zachovalém stavu před rekonstrukcí. Na zahradě je vlastní studna s užitkovou vodou.

K domu patří i garáž přilehlá k domu a bytelná zděná kůlna na zahradě (původně využívána k trvalému provizornímu bydlení v průběhu výstavby domu). Parkování druhého vozu možno přímo před domem.

Lokalita je vhodná i pro sportovce a turisty. Město Česká Lípa leží přesně mezi CHKO České středohoří a CHKO Kokořínsko – Máchův kraj (na hranici obou CHKO je to od kraje města 2 km). CHKO Lužické hory a NP České Švýcarsko pak leží několik kilometrů severněji. Městem procházejí turistické trasy (žlutá, zelená, modrá i červená) a také několik cyklotras (č. 3053, č.3054, Varhany).

Dojezdové vzdálenosti: Mladá Boleslav 35 minut, Děčín 40 minut, Liberec 45 minut, Praha 1 hodina 10 minut.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Svatopluka Čecha, Česká Lípa
ID
N1663
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
96 m2
Podlahová plocha
152 m2
Plocha nemovitosti
583 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Lípě?

Podobné nemovitosti