Prodej bytu 3+1, Olomouc, Wolkerova, 84 m2 (ID: 1870746)

Wolkerova, Olomouc

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, představujeme Vám krásný prostorný byt se dvěma parkovacími místy a ve výborné lokalitě. Nacházíme se na ulici Wolkerova v městské části Nová Ulice v Olomouci.

Vynikající poloha nemovitosti nabízí několik výhod. Ta hlavní je pohodlná pěší dostupnost do centra a Fakultní nemocnice. Dům se nachází přímo u vstupu do parku - Smetanových sadů. Spojení také usnadní zastávka tramvaje a napojení na městský obchvat. Lokalita splňuje veškerou občanskou vybavenost včetně školy a školky.

Předmětem prodeje je byt o dispozici 3+1 a užitné ploše 84 m2 s balkónem ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který zaujme udržovaným stavem a vlastní plochou pro parkování.

Dům prošel revitalizací fasády, střešní krytiny a výměny oken za plastová s izolačním dvojsklem. Jednotka je orientovaná na jiho-východní stranu a severo-západní do klidné zelené proluky.

Dispozice bytu nabízí zádveří s úložným prostorem, chodbu se vstupem na oddělenou toaletu s oknem a balkón o výměře 3 m2. Dále se zde nachází koupelna s vanou, umyvadlem, a místem pro pračku.

Dominantou nemovitosti je výborně prosvětlený velký obytný prostor o výměře 27 m2 s dostatkem místa pro sedací soupravu, skříně a jídelní stůl. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, dětského pokoje (16 a 15 m2) a kuchyně s linkou na míru s vestavěnými spotřebiči značky Siemens a Whirlpool včetně myčky a nové indukční varné desky.

Byt byl v období 2008-2014 zrekonstruován. Jsou zde vyměněny rozvody, povrchové materiály a kuchyňská linka.

Nemovitost nabízí nízké celkové náklady na provoz do 3.800,-/Kč měsíčně. Topení je dálkové, ohřev TÚV zajišťuje vlastní bojler se sníženou sazbou. SVJ bez úvěru.

K bytu náleží prostor za domem pro parkování 2-3 automobilů. Dále dva sklepy o celkové výměře 19 m2 (3x4,5 a 2,5x2 ) a možnost užívat společné prostory. Byt je bez zatížení hypotékou.

Jednotka vyniká zajímavou, prostornou dispozicí s příjemnou atmosférou bytu s vyššími stropy v tradičním činžovní zástavbě. Je pro klienty, kteří hledají pohodlné bydlení s parkováním na výborné adrese v jedné z nejlepších lokalit v Olomouci blízko centra.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Wolkerova, Olomouc
ID
202408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti