Prodej bytu 3+1, Olomouc - Klášterní Hradisko, Jablonského, 76 m2

Jablonského, Klášterní Hradisko

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Tento byt v Olomouci na ulici Jablonského je jiný než ostatní.

Je to vymazlená 3+1 po kompletní rekonstrukci v roce 2022 v jednotném moderním designu barvy dřeva a černých doplňků, se spoustou dalších výjimečností.

Velký balkón z kuchyně s výhledem do zahrady, vlastní topení a ohřev vody tepelným čerpadlem (voda vzduch) s podlahovým vytápěním ve všech místnostech, klimatizace rozvedená do všech místností, kompletní vybavení bytu na míru v ceně, parkování 3 aut na dvorku a 2 před bytovým domem s dálkově ovládanými rolovacími vraty, vlastní zahrada přímo k bytu, zděná pařbamístnost s WC na dvorku, dřevěná dílnička a to vše ve zděném bytovém domě, kde jsou jen 2 byty, 2 samostatné bytové jednotky. Náš byt je umístěný v 1. patře a druhý byt je v přízemí. Průjezd, sklep, dvůr a půda jsou společné s druhým bytem. Půdu je možné využít na rozšíření bytu či vytvoření dalšího bytu.

Byt si pan majitel poctivě zrekonstruoval pro sebe a přemýšlel nad každým detailem z hlediska funkčnosti, estetiky a kvality. V koupelně zvolil velkoformátovou dlažbu a obklady s nadčasovým designem, který je čím dál více oblíbený. Podlahy jsou vinylové a okna jsou s izolačním 3 sklem. Osvětlení v bytě je bodové LED.

Vybavení nábytkem je v ceně, neboť vše je na míru v jednotném designu. Tedy v obýváku stěna, gauč, konferenční stolek, poličky na audio, krb na biolíh, který navodí příjemnou atmosféru a obývák rychle vyhřeje. V ložnici vestavěná skříň, postel, komoda. V předsíni vestavěná skříň.

V kuchyni Vám bude sloužit vestavěná indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnka, myčka, digestoř, americká lednice.

Interiérové dveře mají obložkové zárubně opět dělané na míru, vstupní dveře jsou protipožární.

Vlastní zahrada má plochu 231m2 a je přímo k bytu. Druhý byt má zahradu svou a má i svou zděnou místnost na dvoře. Dvůr na parkování či jiné využití je společný s druhým bytem, stejně jako sklep, půda, průjezd a parkování před domem.

Na bytovém domě se ve 2014 měnila nová střešní krytina. Společná chodba a případně nová fasáda jsou v plánu.

Výborná je i poloha. Kousek je to na MHD, dobrá dostupnost do centra i do přírody, ZŠ, MŠ, Střední škola chemie a logistiky, Střední škola zemědělská a zahradnická a další.

Tepelné čerpadlo LG je umístěné na dvoře, ohřívá i teplou vodu v zásobníku.

Klimatizace je umístěná ve stropě v předsíni a má rozvody do jednotlivých místností. Jednotka je na balkóně.

Elektřina 230V, kanalizace, obecní voda, plyn u domu. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví.

Inkaso je jen 4.400 Kč za elektřinu a vodu.

Plocha bytu je 75,45m2 plus balkón 7,46m2, vlastní zahrada 231m2, dílna, pařbamístnost s WC, dále společný dvůr, sklep, půda, průjezd.
Předsíň 4,8m2, koupelna s WC 5,50m2, kuchyň 12,26m2 se vstupem na balkón, obývák 18,90m2, ložnice 19,46m2, dětský pokoj 14,5m2.

Takový byt se hned tak nenajde.

Parametry bytu

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Jablonského, Klášterní Hradisko
ID
371-372
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Plocha zahrady
231 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti