Prodej vícegeneračního domu, Chotovice, 200 m2

Chotovice

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc

(Možnost dokoupení až 2 ha pozemků)

Exkluzivní partneři v Chotovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím k prodeji zděný rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami a garáží v suterénu, se zahradou o výměře dle přiloženého plánku a níže uvedených výměr, v obci Chotovice u Nového Boru.
Rodinný dům je celý podsklepený, má dvě nadzemní podlaží a půdní prostor.
U domu je zahrada s okrasnými a ovocnými keři.
V rodinném domě jsou dva byty 3+kk. Jeden byt 3+ kk je v 1.nadzemním podlaží druhý byt 3+kk je v druhém nadzemním podlaží. Celý dům je napojen na elektřinu, městský vodovod, odpad je řešen do septiku s přepadem. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, který je společný pro celý dům.
Rodinný dům je průběžně udržovaný, využitelný k okamžitému bydlení.
V 1.nadzemním podlaží je chodba s přístupem do bytu 3 +kk a kamenným schodištěm vstoupíme do patra, kde je další byt 3+kk.
Byty 3+kk v přízemí a v patře jsou dispozičně stejné. Velký otevřený prostor, kde je kuchyňský kout, místo pro jídelní stůl, který navazuje na prostor obývacího pokoje. Z chodby v bytě je přístup do dvou samostatných pokojů, každý o ploše přibližně 14m2, samostatné WC a koupelna s vanou, elektrickým bojlerem, umyvadlem.
V suterénu domu je prostorná, vytápěná garáž, dále dvě zděné místnosti využívané jako sklep, kotelna, uhelna a jedna místnost využívaná jako dílna.

Chotovice jsou malebná obec se snadnou dostupností krásné přírody a zároveň blízkost veškeré občanské vybavenosti, měst Nový Bor a České Lípy. Jedná se o lokalitu, která poskytuje komfort a pohodu pro rodinné bydlení.

Dům na p.č.221 výměra 121m2
p.č.222/1 výměra 582m2


K nabízenému rodinnému domu je možné přikoupit až 2 ha pozemků.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost dokoupení až 2 ha pozemků
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Chotovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
703 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Miroslava Šolcová

Ing. Miroslava Šolcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Chotovicích (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti