Prodej chaty, Kamenný Újezd - Kosov, 70 m2 (ID: 1869973)

Kosov

6 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 309 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kamenném Újezdě

Informace k domu

Pozor, solidní nabídka. Při rychlém jednání velká sleva!!!

Nabízíme ke koupi skvěle dispozičně řešenou zděnou nemovitost o dvou bytových jednotkách na břehu rybníka Čekanov, splňující veškeré náležitosti a požadavky trvalého bydlení.

Nemovitost o dvou bytových jednotkách (3+1 a garsoniéra), je velmi dobře usazená do pozemku o velikosti 388 m v obci Kosov, vzdálené pouhé 3 Km od Kamenného újezdu, kde je základní občanská vybavenost.
Samostatné vchody do jednotek jsou orientovány z opačných stran k zachování maximálního soukromí.

Z technických náležitostí: kombinovaný automatický kotel se zásobníkem na tuhá paliva, kterého si několik dnů doslova nemusíte všimnout, krbová vložka, která je k tomuto systému připojena a lze topit nezávisle, ohřev vody je kombinovaným boilerem 180 l, voda je z vlastního vrtu, odpad je sveden do septiku.

Garsoniéra, která je bezbariérovým apartmánem (36m), s výhledem na vodní plochu, se nachází v přízemí nemovitosti a disponuje stylovou koupelnou se sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní , přičemž teplo je zajištěno podlahovým vytápěním po celé ploše.

Otevřenou verandou vstoupíme do bytové jednotky 3+1, rozdělené do dvou pater, kdy při vstupu míjíme koupelnu s hydromasážní vanou i sprchovým koutem a vstupujeme do obývacího pokoje s prostorným balkonem a s navazující kuchyní. Srdcem obýváku jsou krbová kamna, která jsou také připojena na centrální rozvod topení v celém domě. Dřevěným schodištěm se dostaneme do klidové části domu se dvěma neprůchozími pokoji.

Okolí domu je velmi pečlivě udržováno, přičemž příjezdová zpevněná plocha je vydlážděná zámkovou dlažbou s odvodňovacími systémy po celé ploše a na ni navazuje druhá relaxační zóna s nádherným výhledem, která nabízí zahradní posezení s grilem a přímým vstupem do vířivky, či do bazénu. Je zde i malá zahrádka ve svahu přímo u rybníka, kde si paní majitelka pěstuje bylinky a užívá si přitom blízkost vodní plochy.

Informací a zajímavostí, počínaje zatepleným skleníkem, je k této nemovitosti mnohem více. Proto se na vás budeme těšit na prohlídce, kde vám vše představíme.

Parametry domu

Cena
6 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Kosov
ID
22317
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
70 m2
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
388 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Neupravená
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Věra Makovičková

Věra Makovičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Újezdě (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti