Prodej rodinného domu, Šindelová - Obora, 237 m2

Šindelová, Obora

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šindelové

Informace k domu

Jedinečná příležitost v srdci Krušných hor na vás čeká v obci Šindelová, kde můžete mít rodinný dům s pozemkem 27.969 m2. Tento dům leží na kraji obce, v části Obora, a je ze všech stran chráněn vzrostlou zelení. Nabízí ideální místo pro odpočinek i trvalé bydlení, neboť tu budete mít dostatek prostoru pro jakékoliv vaše sny. V přízemí najdete kuchyni, ložnici a koupelnu s vanou, dále pak technické zázemí budovy. V 1. patře vás jistě uchvátí obrovský obývací pokoj, kde je připravené místo pro krbová kamna, další koupelna a ložnice. Dům je částečně podsklepen.
Pozemek je mírně svažitý, najdete na něm soustavu kaskádovitých rybníků, které je možné využít i pro chov ryb a rybaření.
Objekt je napojen na veřejný vodovod, topení zajišťuje nový elektrokotel v kombinaci s kotlem na tuhá paliva, pro ohřev vody je tu bojler.
Obrovskou výhodou je možnost využít celý pozemek k další výstavbě, což z něj dělá výhodnou investici i do budoucna. Je zde možné postavit několik rodinných domů nebo i ubytovací zařízení.
Obec Šindelová je dlouhodobě vyhledávaným místem pro rekreaci, a to zejména pro čistou krajinu, nekonečné lesy v okolí a jedinečné podnebí horské kotliny.
Bližší informace vám ráda sdělím osobně na prohlídce.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Šindelová, Obora
ID
294-NP00801
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
237 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
27969 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslava Smolná Štorkánová

Mgr. Jaroslava Smolná Štorkánová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šindelové?

Podobné nemovitosti