Prodej rodinného domu, Albrechtice, Životická, 274 m2

Životická, Albrechtice

4 927 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 481 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize RK a právních služeb.)

Exkluzivní partneři v Albrechticích

Informace k domu

Klidná zástavba, okraj města a prostorný rodinný dům se zahradou, který můžete využít dle svých představ. Zní to jako nabídka právě pro vás? Tak čtěte dál.

Nabízím vám rodinný dům o zastavěné ploše 151 m2. Úpravou lze z domu udělat prostorné bydlení pro početnou rodinu, nebo vytvořit domov pro dvě generace. Pozemek, na kterém dům stojí má výměru 1677 m2 a nachází se na něm také menší hospodářská budova.

V prvním podlaží na vás čeká zádveří, vstupní hala, kuchyně, spíž, dva pokoje, koupelna, samostatné WC a garáž. První z pokojů o velikosti 21 m2 slouží jako obývák a je díky dvěma oknům velmi světlý. Z obývacího pokoje se dostanete do kuchyně o velikosti 14 m2, která je vybavena kuchyňskou linkou se základními spotřebiči. Dveřmi se dostanete do prostorné spíže a také přímo do koupelny, která je vybavena vanou. Další pokoj o výměře 11 m2 je využíván jako ložnice. Hned vedle se nachází prádelna, kterou je nutno dořešit, nebo tyto dvě místnosti zaměnit a plnohodnotně využít jako koupelnu s WC. Z garáže vejdete přímo do vstupní haly, ze které se dostanete do druhého podlaží, sklepa a zadním vchodem na zahradu.

Druhé podlaží se skládá z chodby, kuchyně se spíží, obývacího pokoje s jídelnou, tří pokojů, koupelny a samostatným WC. Z chodby se dostaneme do každé místnosti zvlášť, to znamená, že pokoje nejsou průchozí mimo kuchyně s obývacím pokojem. Ten je dominantní místností o výměře 41 m2. Dostanete se z něj i na balkon o délce 3,5 metru. Další tři pokoje jsou o výměře 13 m2, 9 m2 a 16 m2.

Nezastavěná plocha zahrady o velikosti 1500 m2 nabízí víc než dost příležitostí k dalšímu využití. Můžete si tu postavit bazén, venkovní saunu, dětské hřiště nebo třeba pergolu, pod kterou budete trávit léto s přáteli.
Nespornou výhodou domu je jeho umístění. Od hlavní cesty jste kryti sousedními domy a z druhé strany budete mít výhled na pole a les, můžete se tak těšit na absolutní klid. Tato lokalita je skvělým místem pro klidné bydlení a přitom jste v centru Havířova s veškerou občanskou vybaveností do 15 minut.

K rekreačním účelům se občanům obce Albrechtice nabízí Těrlická přehrada s množstvím rekreačních zařízení, možností rybolovu a středisky pro vodní sporty. Pro vášnivé sportovce tenisu se nabízí využít moderní resort Tennis Hill - Havířov. K turistickým účelům lze využívat okolních lesů.

Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat a podrobnosti probereme osobně.

Parametry domu

Cena
4 927 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK a právních služeb.
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Životická, Albrechtice
ID
2111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
151 m2
Podlahová plocha
274 m2
Plocha nemovitosti
1677 m2
Plocha zahrady
1526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Klimek

Martin Klimek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti