Prodej rodinného domu, Kostelec nad Orlicí, Stradinská, 144 m2 (ID: 1866635)

Stradinská, Kostelec nad Orlicí

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kostelci nad Orlicí

Informace k domu

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost k zakoupení útulného rodinného domu blízko řeky Divoká Orlice v obci Kostelec nad Orlicí. Kostelec se nachází pouhých 6 km od Vamberka a 12 km od Rychnova nad Kněžnou, což umožňuje klidné bydlení s dostupností veškerých potřebných služeb.

Domov s uspořádáním 2+kk zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem a linkou, a pohodlnou ložnici. Koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta doplňují komfort tohoto domova. Pro pohodlí a útulnou atmosféru domova slouží elektrokotel Protherm a krbová kamna, která jsou propojena s radiátory v obývacím pokoji. Tyto kamna mají odtah do nového samočistícího komínu, což zajišťuje bezpečný provoz. Dům je napojen na inženýrské sítě včetně elektřiny 230 a 380 V, obecní vody a kanalizace. Plynová přípojka je hned před domem.

Součástí domu je také menší dvorek a přístřešek na dřevo, což poskytuje praktické uspořádání pro pohodlný život v domácnosti.

Před deseti lety prošel dům částečnou rekonstrukcí, během níž byla instalována nová elektřina v kuchyni, obývacím pokoji a koupelně. Koupelna byla kompletně obnovena a dům byl vybaven novým elektrokotlem, což zajišťuje moderní a účinné vytápění.

Kromě výhodné polohy domu nabízí okolí řadu zajímavých možností pro volný čas a kulturu. Nedaleko se nachází města Kvasiny a Kostelec, které nabízejí pracovní příležitosti pro zájemce. V Kostelci se můžete těšit na procházky kolem Nového zámku, chráněné kulturní památky, obklopeného rozsáhlým a nádherným parkem. V sousedním Častolovicích si můžete prohlédnout krásný renesanční zámek, který je považován za jednu z kulturních perel regionu. Nedaleko se nachází i další renesanční zámek Doudleby nad Orlicí, který je v dosahu jen několika kilometrů. Tento útulný domov v Kostelci představuje skvělou kombinaci klidného bydlení a možností kulturního a rekreačního vyžití v okolí.

K této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek, dle zákona je proto nemovitost dočasně do jeho předložení inzerována v energetické třídě G.

Nemovitost je v osobním vlastnictví, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.

Technické informace:

Celková plocha pozemku: 144 m2
Inženýrské sítě:
- elektřina 230/400V
- obecní voda
- plynová přípojka
Topení: ústřední elektrický kotel a kamna s výměníkem do radiátorů
Odpad je sveden do kanalizace
Další části: dvorek a přístřešek na dřevo
Stav domu: dobrý
V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat. 

Podrobné informace naleznete na www.prodej-domu-kostelec.cz.
U každé naší zakázky naleznete samostatnou webovou stránku domu, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku domu.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat.
Těším se na prohlídky s Vámi

Renata Lexová

Parametry domu

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Stradinská, Kostelec nad Orlicí
ID
1215/3056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
144 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renata Lexová

Renata Lexová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci nad Orlicí?

Podobné nemovitosti