Prodej rodinného domu, Petrovice, 156 m2 (ID: 1866355)

Petrovice

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Petrovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme z jedné strany řadový rodinný dům o celkové ploše 156 m2 v obci Petrovice. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí vnitřních prostor, je umístěn v obytné části obce mezi rodinnými domky a stojí na vlastním pozemku s celkovou plochou 256 m2 se 3 NP.

Dispozice je následující:
I. NP – garáž - cca 17 m2, prádelna s kotelnou a šatna.
II. NP – hlavní vstupní chodba do domu se zádveřím, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, jídelnou a terasou, šatna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
III. NP - 2x ložnice, šatna a koupelna s WC.
Před domem je k dispozici druhé parkovací stání, za domem se pak nachází terasa a zahrada.

IS: elektro 220/380, veřejná kanalizace, voda z řadu. Otop zajišťuje elektrický kotel a krbová kamna umístěné v obývacím pokoji. Ohřev vody el. bojler.

Celkový technický stav domu je dobrý. Byly dokončeny veškeré práce na interiéru domu. Chybí dokončit oprava fasády, která není nezbytně nutná. Díky výhodné poloze nemovitosti lze dosáhnout rychlého napojení na D8 – osobním vozem do 5 minut.

Více info v RK.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Petrovice
ID
1102
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
256 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Tomáš Vřeský

Tomáš Vřeský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích (okr. Ústí nad Labem)?

Podobné nemovitosti