Prodej rodinného domu, Praha - Štěrboholy, Rothmayerova, 147 m2

Rothmayerova, Praha

19 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 93 408 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme na prodej krásný rodinný dům dispozice 5+kk v projektu Malý Háj, Praha 10, Štěrboholy.
Samotný dům disponuje celkovou plochou 147m2 a pozemek 184m2. V přízemí domu se nachází prostorná a moderní kuchyňská linka na kterou navazuje jídelní část a světlý obývací prostor s velkoformátovými okny. Z obývacího prostoru je přímý vstup na zahradu s terasou. V přízemí se také nachází separátní toaleta, vstupní chodba s úložnými prostory a vstupem do garáže. V budoucnu by se dala spodní část domu rozšířit ještě o jeden pokoj. V horním patře domu jsou 3 prostorné ložnice + další pokoj, ze kterého je aktuálně udělaná šatna. Lze předělat i na pracovnu. V patře je také koupelna s vanou a sprchovým koutem + toaleta. Dále samostatná technická místnost. Na všech oknech jsou venkovní žaluzie. Jak již bylo zmíněno dům má garáž na 1 auto, dále parking před domem. Celkem je možné zaparkovat až 3 automobily.

Lokalita projektu je ideálním místem pro rodiny s dětmi. V těsné blízkosti projektu naleznete mateřskou školku, Park Hrušov II. Základní škola je vzdálená cca 5 min pěšky. V dochozí vzdálenosti se nachází také multifunkční sportovní centrum BB Arena Štěrboholy, supermarket Lidl nebo obchodní centrum EUROPARK . Milovníci módy určitě uvítají nákupní centrum Fashion Arena Prague Outlet vzdálené pouze 10 minut pěšky, nebo 5 minut autem. Stanice linky metra A - Depo Hostivař - je vzdálena 6 minut jízdy autobusem, který staví v bezprostřední blízkosti projektu - přibližně 2 minuty pěšky od krajních jednotek.

Parametry domu

Cena
19 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Rothmayerova, Praha
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
184 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr.Pavla Kadlecová

Mgr.Pavla Kadlecová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti