Prodej chaty, Horní Planá - Hůrka, 68 m2 (ID: 1864480)

Horní Planá, Hůrka

4 469 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 303 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horní Plané

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji krásnou udržovanou chatu o dispozici 3+1 68 m2 s terasou 7 m2 a lodžií 4 m2. V přízemí je obývací prostor s krbem a kamny, kuchyň, koupelna s odděleným WC, předsíň a terasa. Nahoru po schodech z obývacího pokoje se dostaneme do ložnice s lodžií a dalšími schody do podkroví.
Chata osazena dřevěnými a plastovými okny, rekonstrukce střechy proběhla před 7 lety. Napojení na veřejnou kanalizaci před 3 lety. Chata je plně funkční, lze využít k celoročnímu bydlení, rekreaci nebo k pronájmu. Kapacita lůžek je až pro 8 lidí.
Orientace nemovitosti na jih.
Nemovitost se prodává vybavená (viz. fotografie)
Na zahradě umístěno zastřešené posezení, garáž s kůlnou, dětské pískoviště a skluzavka s houpačkou. Přístup na vlastní pozemek z obecní komunikace.

Lokalita Horní Plané a Černé v Pošumaví nabízí dobrou občanskou vybavenost a mnoho sportovního vyžití po celý rok. Letní koupání a aktivity na Lipenské přehradě jako plavání, windsurfing, kitesurfing, rybaření nebo projížďky lodí. Nedaleká oblíbená pláž s restauracemi, půjčovnami lodí a člunů, lanovým parkem, bludištěm, atd. Upravené cyklostezky okolo přehrady a v přilehlém okolí společně s turistickými trasami. V zimních měsících bruslení na přehradě, upravené běžkařské stopy a sjezdové lyžování například v Lipně a rakouský Hochficht.

Nemovitost lze hradit hypotéčním úvěrem, vyřízení vám zdarma zajistí naše hypoteční oddělení.
V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 469 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Horní Planá, Hůrka
ID
02338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
57 m2
Plocha nemovitosti
385 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Lodžie
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Doležílek

Mgr. Jakub Doležílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Horní Plané?

Podobné nemovitosti